Deniz6111 kullanıcısının son içeriği

1. D

Soru İndirilenler

Arkadaşlar böyle bişey geldi indirilenler yazan yere ben herhangi bişey yapmadım bu nedir acaba?
  2. D

Diğer Garanti hakkında

Arkadaşlar Xiaomi türkiye garantisi neresi oluyor benim telefonum KVK garantili de farkları neler ? Şimdiden teşekkürler
  3. D

Yardım Pie whatsaap

Whatsabı silip tekrar yükledim sorun çözüldü en iyisi formatlamak telefonu sanırım
  4. D

Yardım Pie whatsaap

Pie ye güncelledikten sonra whatsaptan bildirimler gelmeyeye başladı ancak uygulamaya girersem mesajlar geliyor çözümü bilen var mı ? Telefona format atmak istemiyorum
  5. D

Soru Android pie

Bazı kısımlar Oreo dan daha güzel ancak eksikleri de hayli fazla Çentik başta olmak üzere benim beklentilerimi karşılamadı.
  6. D

Soru Android pie

Tüm güncellemeleri yaptım yalnız arama ekranında çentiksiz görünüm var ve rahatsız edici acaba çözümü var mıdır ? onun dışında herşey gayet iyi batarya biraz daha hızlı bitiyor gibi geldi
  7. D

Yardım Mi A2 Lite Android Pie

Emin misin yaptım olmadı
  8. D

Soru Android 9

Sıkıldım açıkçası gelsin istiyorum gerçi geri dönüşümü de yokmuş umarım telefon da hatalara neden olmaz
  9. D

Soru Android 9

Ülkemiz de a2 lite cihazına pie ne zaman gelir acaba bilgisi olan var mı beklemekten sıkıldım
Üst Alt