Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba mi kullanıcıları bundan yaklaşık 1 ay önce de mi a2 lite telefonumun yazılımı çökmüştü sanırsam yine çöktü anlaşılan her ay böyle servise gideceğim ben buna nasıl tekrar yazılım yükleyebilirim hiç yapmadım daha önce ama yapabilirim diye düşünüyorum geçen sefer 6 gün telefonsuz kaldım ben...
bu aralar almayı düşündüğüm bir ürün ama kafamda soru işareti var laptopumun bluetoothu sorunlu bu ürünü alırsam laptopta kablo bağlı şekilde kullanabilir miyim kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim
Merhaba annem 4 yıldır çıktığı zamandan beri j3 2016 kullanıyor yaklaşık bir iki saat önce cihaz şarj oluyordu ama şimdi şarj olmuyor şarj soketinde sorun var herhalde ya da dün bir yeniden başlatmayı denedim bir işe yaramadı tabii akşamda vardı belki ben fark etmedim sonuçta benim telefonum...
Merhaba dün akşam telefonumun şarjı az kalmıştı yüzde dokuz bende şarja takacaktım takmadan önce saate bakayım dedim telefonun ekranı açılmadı sonra tekrar denedim yine açılmadı dün geceden beri ekranı açılmıyor telefonun başına ne gelmiş olabilir garantisi daha yeni bitti bana ne kadara mal...
Arkadaşım realme 3 pro kullanıyor ekranı hafif sol taraftan yukarı kalkmış daha dün olmuş son zamanlarda da telefonu yere düşürmemiş batarya da herhangi bir gereksiz ısınma ya da çabuk bitme gibi bir şey gözlemlememiş bunun sebebi ne olabilir ben batarya olduğunu düşünüyorum görüşleriniz benim...
Merhaba bu aralar mi band 5 almayı düşünüyorum daha önceden mi band 3 kullanmıştım ama bir süre sonra sıkıldığım için sattım eğer mi band 5 alırsam umarım bir süre sonra sıkılmam amazondan almayı düşünüyorum iade kolay olduğu için az önce bahsettiğim sıkılma durumu tekrar olursa diye sizce...
aynı ürünü buldum fakat yorumlarda çoğu kişi aldığım ilk gün bozuldu falan yazmış şimdi tereddütte kaldım
1603791794
bir de siz ne kadara almıştınız bazı yerler 45 tl bazıları 200 tl bir de bir tane daha buldum yine samsungun ürünü 15 watt şarj ediyor ve fiyatı indirimde 30 tl adaptörün...
bende o dönemlerde türk telekom kullanıyordum altyapı çökmüştü o gün mayıs sonu vodafone a geçtim fuaturasız 5 gb paketi kullanıyorum 30 tl ödüyorum bundan önce turkcell de kullanmıştım tt ye ucuz diye geçtim ama ucuz değildi benden habersiz beni faturalıya geçirmişler bende tahaaüt bittiği an...
Merhaba ben 2 yıllık bir a2 lite kullanıcısıyım pilinden acayip memnnundum ama android 10 sonrası pilde baya bir düşüş yaşandı benim kullanımımda 2 gün giden pil aynı kullanımda 1.5 gün hatta daha az gidiyor bunun şarjla alakası şu önceden şarj olma süresini bu kadar takmıyordum çünkü uzun...
ekranı nasıl parlak mı genelde xiaomi de ekran soluk gibi üst cihazlarda bu düzeldi sayılır bir de ortalama kaç saatte şarj oluyor aynı zamanda arayüzde donmalar oluyor diyorlar bunda durum ne
bundan yaklaşık 3 ay önce temmuz sonu yine böyle bir başlık açmıştım fakat o günden bugüne her şey değişti mevcut dolar kuru yeni vergiler yeni zamlar vs. ortalama bir telefon 3000 tl bana da hızlı şarj olan ekranı iyi kamerası fiyatına göre üzmeyecek mi a2 litedan sonra geçtiğimde dünyalar...
bana kamerası kendi fiyat segmentinde iyi olan pili ile üzmeyecek bu beklentileri karşılayabilecek fiyatına çok zam gelmemiş Türkiye garantili maksimum 2500 TL olan cihazlar önerir misiniz