Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kanka çok fazla uygulama denedim ama bir türlü olmuyor, root erişimi de verdiğim halde silmiyorlar. Google'da bakdım Super Partition mu ne gelmiş android 10 a. Sistem dosyalarını elleyemiyormuşuz.
Ufak bir sorum var xiaomi.eu da bildiğiniz üzere romun kendi icon paketi var. Ve bu iconlardan nefret ediyorum, aşırı dandikler Whatsapp, Instagram berbat görünüyor. Bir kaç yerden okudum twrp ile miui_mod_icons klasörünü silersek bunun düzeliceğini yazmışdılar. Ben OrangeFox kullanıyorum. Ve...
48 mp özelliği bozuldu. Fotoğrafları çekdikden sonra 20-30 saniye gibi çok uçuk sürelerde işlendi galeriden resmen fotolara bakmak için bayağı bir süre bekliyordum. Ve şarj çok çok çok hızlı bitmeye başladı. Bende tekrar android 10'a geri döndüm.
Redmi Note 9s
Arkadaşlar telefonu her sıfırlandığında mi hesabımın şifresini sorması sinirimi bozuyor. İnternetden araşdırdım bir kaç forumu gezdim bu "güvenlik" için olan şey bazen hata vere biliyor ve cihazın açılmama ihtimali varmış.
Bir kaç soru sorucam cevaplarsanız sevinirim.
1. Telefonumda mi...
az önce sürümü V12.0.2.0.RJWMIXM_v12-11 ye güncelledim. 48mp modda çekip aniden kameradan çıkıp, galeriye girip, resime bakmaya çalışınca fotoyu bulanıklaştırıp fotoğraf işleniyor diyor. Ama çekdikden hemen sonra çıkmayıp deklanşörün yanindaki küçük önizlemeye basıp resimi açınca resmi işleme...
Bir kaç hafta önce telefonuma Xiaomi.eu ekibinin geliştirdiği V12.0.1.0.RJWMIXM_v12-11 sürümlü romu kurmuşdum ( Android 11 sürümü ). Kamerayla pek işim olmadığı için pek girip kurcalamadım. Ancak dün bir kaç fotoğraf çekmek isdediğimde çekdiğim fotoğrafların 48mp modunda çekilmedini fark ettim...
9s için recovery aramıyorum onu zaten kendi telime kurdum çokdan. redmi note 8 pro için arıyorum arkadaşıma. Sitede desdeklenmiyor yazısını görünce yükletmekden vazgeçdim. Kaçak göçek onun bunun devşirdiği yazılımları kullanmayı sevmiyorum o yüzden twrp kurdurucam. Cevap için saolun
OrangeFox'daki R11 ne demek biri bana kısaca açıklaya bilirmi? bir kaç gün önce kendime miui eu romu kurdum android 10 dan 11 e yükseldi. Şimdi benim kafam karıştı bu r11 android sürümünümü temsil ediyor yoksa direkt recoverinin Release (sürüm ) kısaltmasımı? Ben şimdi gitsem android 8 telefona...