Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar merhaba evimde interneti router la sagliyorum xiaomi redmi notr 9 pro ve mi 9t telefonlari wifiye baglanmada sorun yasiyor diger telefon ve bilgisayarlarda bu sorun yok bu sorun can sikici surekli baglandi internet yok hatasi aliyoruz defalarca wifiyi kapatip acinca giriyor daha sonra...
Arkadaslar merhaba evimde interneti router la sagliyorum xiaomi redmi note 9 pro ve mi 9t telefonlari wifiye baglanmada sorun yasiyor diger telefon ve bilgisayarlarda bu sorun yok bu sorun can sikici surekli baglandi internet yok hatasi aliyoruz defalarca wifiyi kapatip acinca giriyor daha sonra...
Arkadaslar merhaba evimde interneti router la sagliyorum xiaomi redmi notr 9 pro ve mi 9t telefonlari wifiye baglanmada sorun yasiyor diger telefon ve bilgisayarlarda bu sorun yok bu sorun can sikici surekli baglandi internet yok hatasi aliyoruz defalarca wifiyi kapatip acinca firiyor daha sonra...