deneme123456 kullanıcısının son içeriği

1. D

Rom MIUI - LIAM | MIUI 14 | V14.0.4.0.TJUCNXM

Gereksinimler: Bootloader kilidi açık, Custom Recovery yüklü olmalı. Kurulum Talimatları: Varsa yedeğinizi alın. ofox veya twrp üzerinden full wipe + format data romu flashla ve bitti. Rom Detayları: Temel: Xiaomi.eu 14.0.4 Stable ( Alioth ) Kernel: Perf Android Sürümü: 13 Bazı Özellikler ve...
  2. D

Soru Telefon Önerisi

selamlar, babam için yurt dışından telefon getirteceğim ama xiaomi telefonların kronik sorunlu modelleri olabiliyor. hepsini tek tek araştırmak hem zahmetli hem de çok zaman alacağı için kullananlar ya da bilenlerden tavsiye almak istedim. yorum yaparsanız sevinirim ve şimdiden teşekkür ederim...
  3. D

Yardım İmei yedekleme

nerhabalar. poco x3 pro imei atılmış telefonum var. buna aosp rom yükleyeceğim full wipe yapmadan önce imei yedeklemem gerekiyor mu? gerekiyorsa nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı acaba?
  4. D

Soru Uygulama Başlatıcı Widget

Uygulama veya modül fark etmez aradığım şey, ana ekrana uygulama başlatıcı bir widget eklemek. daha anlaşılabilir olması için örnek bir widget uygulaması linki ekliyorum: mru widget bu uygulama aslında istediğim özellikleri karşılıyor ama widgeta eklenecek uygulamaları seçemiyorsun. çok...
Üst Alt