Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Bugün arabanın içinde telefonu yüzüstü paspasın üstüne düştü ama çalışmaya devam etti. En son navigasyonu kullandım müşteriye girerken ekranı kapattım. Müşteride arama yapmak için telefonu cebimden çıkarttığımda ekran tamamen açık yeşil renk olmuş ve hiç tepki vermiyordu...
Her major güncelleme öncesi yedek alıp telefonu , telefon içerisinde ki menüden fabrika ayarlarına döndürürüm. k20 pro premium almayı düşünüyorum. Mecburen gayrı resmi kayıt edilmiş bir cihaz olacak. imei kesin siliniyor mu ? ne önerirsiniz ?
güncellemeden önce ikinci alanda " veri taşı " ikonu vardı. ikinci alanı açtığımda kendisi otomatik olarak ana ekrana gelmişti ama şimdi ikon yok. sürekli ayarlardan girmek zorunda kalıyorum. ben mi bir yeri atladım ? ayarı vardı da bulamadım mı acaba ?
Az evvel bidirim geldi update var diye. burayı okumadan yükledim. bildirim çubuğundan cevaplama var ama iki parmak kullanmak gerekiyor. şarjı yarın denerim artık. bu güncelleme sonrası format atmak gerekir mi ne dersiniz ?