demirhanunlu kullanıcısının son içeriği

1. D

Haber Redmi Note 5 Güncellemesi (V11.0.3.0.PEIMIXM)

Bilemiyorum hocam Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. D

Haber Redmi note 5 MİUİ 11!!

Global geldi ben yükledim Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. D

550 MB felandı sanırım. Çok büyük bir değişiklik yok zannedersem. Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. D

Yükledim, 500 küsür mb Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. D

Mi Band 4 Teknik özellikler & Genel bilgiler

Valla ben anlamıyorum bu işi. Defalarca yazdım. Adımsayar ölçümü çok güzel mi band 4 ün. Sapma çok az. Hatta araba kullanırken evden işe 13 km lık yolda sadece 10 adım sayıyor o da bence gayet makul. Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. D

Soru Alarm uyandırma

Ayarını yaparsan titreyerek uyandırıyor Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. D

Yardım Telefona şarja takınca klavye saçmalamaya başlıyor, zor basıyor, kasılıyor

Kablo veya adaptör kalitesiz yan sanayi ise yapıyor onu arkadaşlar. Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. D

Sohbet Redmi Note 5 - Ekran Adiliği

1 yıldır kullanıyorum, taş gibi nazar değmesin Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. D

Soru Mi Band 4 Spotify

Ana ekrandayken sağa kaydırın. Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. D

Ben 13 km yol gidiyorum sadece 10 adım ekliyor, bu da bence gayet normal Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. D

Soru Mi Band 4 Spotify

Hemi de canavar gibi kullanırsın Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. D

Soru Mi Band 4 Türkçe dil ve karakter

İteleme ve öteleme vergisi Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. D

Soru Mi band 4

Mi band serisinden ilk defa band 4 kullanıyorum ama titreşimi baya kuvvetli. Uykum çok ağırdır, alarm titreşimi ile rahat uyandırıyor beni Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. D

Yardım mi band 4 neyle şarj etmeliyim?

Normal bir adaptörle şarj edin gitsin hocam. Zaten 3 haftaya bir şarj edeceksiniz. Ben xiaominin 2A lık adaptörü ile şarj ediyorum. Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. D

Ben de şarj durumu ile ilgili bilgi aktarayım. 22 günlük kullanım sonucu %15'e bugün düştü cihazın şarjı. Benim için baya tatmin edici. Watsapp, mesaj ve arama bildirimi sürekli açık. Gece uyku ölçüm modu 12:00 dan 07:00 a kadar açık. Gün içinde nabız ölçüm kapalı. Redmi Note 5 cihazımdan...
Üst Alt