demirhanunlu kullanıcısının son içeriği

1. D

Rehber Mi Band 5 Orijinal Yazılımlar

Bana gönderilenlerin hiçbirini göremedim dolayısıyla göstermiyor dedim kendi tecrübeme göre. Ne stress yaptın böyle bilader Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. D

Kimse vermiyor kendi deneyimlerim Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. D

Emojiler hala soru işareti Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. D

En sevdiğim özelliği, eskiden bildirim kaydırması parça parça oluyordu, şimdi ise normal telefon gibi akarak okunuyor Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. D

Haber Redmi note 5 MİUİ 11!!

Takılma, donma vs hiçbirşey yok gayet akıcı Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. D

Ben hiçbir zaman 11-12 saat ekran süresi alamadım bu telefondan herhalde maksimum 8-9 anca almışımdır. Bir günü rahat çıkartıyor benim için önemli olan o. Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. D

Ben güncelledim. Yaklaşık 6 saat ekran süresi, 26 saat toplam süre aldım. Eskisi ile neredeyse aynı hocam Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. D

Haber Redmi Note 5 Güncellemesi (V11.0.3.0.PEIMIXM)

Bilemiyorum hocam Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. D

Global geldi ben yükledim Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. D

550 MB felandı sanırım. Çok büyük bir değişiklik yok zannedersem. Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. D

Yükledim, 500 küsür mb Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. D

Mi Band 4 Teknik özellikler & Genel bilgiler

Valla ben anlamıyorum bu işi. Defalarca yazdım. Adımsayar ölçümü çok güzel mi band 4 ün. Sapma çok az. Hatta araba kullanırken evden işe 13 km lık yolda sadece 10 adım sayıyor o da bence gayet makul. Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. D

Soru Alarm uyandırma

Ayarını yaparsan titreyerek uyandırıyor Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. D

Yardım Telefona şarja takınca klavye saçmalamaya başlıyor, zor basıyor, kasılıyor

Kablo veya adaptör kalitesiz yan sanayi ise yapıyor onu arkadaşlar. Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. D

Sohbet Redmi Note 5 - Ekran Adiliği

1 yıldır kullanıyorum, taş gibi nazar değmesin Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt