demircialptekin kullanıcısının son içeriği

1. demircialptekin

Soru ZenxOs/Pixel Rom hangisini önerirsiniz şu an kullanan var mı?

Başlıkta da belitttiğim gibi. Aosp bir rom kullanmayı düşünüyorum. Sırf şu kilit ekranında bildirim yanıtlayamama durumundan dolayı buna yöneleceğim. ZenxOs veya Pixel rom kuracağım. Hangisini önerirsiniz ve nasıl kuruluyor konusunda da yardımcı olur musunuz? Twrp yüklü eu stabil kullanıyorum...
  2. demircialptekin

MIUI 11 [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Ben twrp üzerinden img flashladım MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. demircialptekin

Rehber [UNOFFICAL]Mi Band 4 Global Türkçe Güncelleme(FW v1.0.7.02BETA

Fotoğraf? MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. demircialptekin

MIUI 11 [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Bence yazılar vs de güzel MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. demircialptekin

İnanılmaz hızlandı cihaz. Takılmalar falan hepsini halletmişler helal olsun cidden. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. demircialptekin

Bende bir nebze daha iyi ya MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. demircialptekin

Karanlık modda o şekilde ama karanlık mod kapalı olunca daha iyi hocam bilginiz olsun MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. demircialptekin

Normal mi fit bendeki MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. demircialptekin

Otomatik olarak geldi bugün MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. demircialptekin

Dediklerinizi tamamen denedim [emoji1] MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. demircialptekin

Evet MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. demircialptekin

Fw de de geçersiz uyarısı veriyor notify fitness MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. demircialptekin

Ben indirdim manuel olarak. Notify ile kurayım diyince fw geçersiz diyor ama bin dosyası yükleniyor fakat yükleyince de connect to mi fit after update diyor bileklik açılmıyor. Eski yazılıma dönmek zorunda kalıyorum MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. demircialptekin

Fw dosyası geçersiz dosya diyor MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. demircialptekin

Deneyeyim bakalım MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt