Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam plus ve düz farkını bilmiyorum full ve incremental olanlar anladığım kadarıyla birisi güncelleme dosyası eski pixel experience rom için diğeri de baştan kurulum dosyası
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam çok teşekkür ederim, dün akşam temiz kurulum yaptım. Romdan çok memnunum ilaç gibi geldi. Şarj süresinde de stabil rom 4 saat ekran süresi veriyordu bunda 4.5-5 saat alıyorum.
Ona geçeceğim muhtemelen hocam. Hangi kısımları wipe yapacağım ? Bir de 2 farklı indirme mevcut birisi gapps biri rom gapps ayrı mı yükleniyor?
İncremental packages ve full packages var
Başlıkta da belitttiğim gibi. Aosp bir rom kullanmayı düşünüyorum. Sırf şu kilit ekranında bildirim yanıtlayamama durumundan dolayı buna yöneleceğim. ZenxOs veya Pixel rom kuracağım. Hangisini önerirsiniz ve nasıl kuruluyor konusunda da yardımcı olur musunuz? Twrp yüklü eu stabil kullanıyorum...
Sizde de ses açıp kısma sıkıntısı var mı. Tuşlarla oluyor fakat ekrandan aşırı yavaş kısılıp açılıyor.