demircialptekin kullanıcısının son içeriği

1. demircialptekin

Soru ZenxOs/Pixel Rom hangisini önerirsiniz şu an kullanan var mı?

Deneyeceğim hocam teşekkürler öneriniz için [emoji846] MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. demircialptekin

Çalışmayan çok şey var diye biliyorum onu MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. demircialptekin

Özelden yazabilirseniz çok sevinirim hocam. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. demircialptekin

Bu arada zenx için root magisk şart mı hocam MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. demircialptekin

Hayır MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. demircialptekin

Hocam plus ve düz farkını bilmiyorum full ve incremental olanlar anladığım kadarıyla birisi güncelleme dosyası eski pixel experience rom için diğeri de baştan kurulum dosyası MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. demircialptekin

Bunun hakkında bilgim yok hocam nereden nasıl yapıyoruz MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. demircialptekin

Bakarım artık hocam döner dururum bundan sonra :) MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. demircialptekin

Hocam çok teşekkür ederim, dün akşam temiz kurulum yaptım. Romdan çok memnunum ilaç gibi geldi. Şarj süresinde de stabil rom 4 saat ekran süresi veriyordu bunda 4.5-5 saat alıyorum. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. demircialptekin

Teşekkür ederim hocam, magisk şart mı peki? MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. demircialptekin

Ona geçeceğim muhtemelen hocam. Hangi kısımları wipe yapacağım ? Bir de 2 farklı indirme mevcut birisi gapps biri rom gapps ayrı mı yükleniyor? İncremental packages ve full packages var MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. demircialptekin

Hangi kısımları wipe yapacağım hocam? MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. demircialptekin

Başlıkta da belitttiğim gibi. Aosp bir rom kullanmayı düşünüyorum. Sırf şu kilit ekranında bildirim yanıtlayamama durumundan dolayı buna yöneleceğim. ZenxOs veya Pixel rom kuracağım. Hangisini önerirsiniz ve nasıl kuruluyor konusunda da yardımcı olur musunuz? Twrp yüklü eu stabil kullanıyorum...
  14. demircialptekin

MIUI 11 [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Yeni sürüm yayında bazı cihazlar için MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. demircialptekin

MIUI 11 [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Sizde de ses açıp kısma sıkıntısı var mı. Tuşlarla oluyor fakat ekrandan aşırı yavaş kısılıp açılıyor. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt