demirbas44 kullanıcısının son içeriği

1. demirbas44

İpucu Google Kamera 5.1 (Bootloader kapalı, TWRP ve root yok)

mi6 başlığı altında ama redmi 6 pro dan bahsediyorsunuz
  2. demirbas44

İnceleme Mi Box3 Global (MDZ-16-AB) Android Oreo Güncellemesi

TİVİBU apk sini düzgün çalıştırabilen varmı
  3. demirbas44

Soru Mi6 - MIUI10 Problemlerim

9.5.8.0 KARARLI sürümdiğeri beta haftalık güncelleme alır. Stabiliteyi yakalıdığı an kararlı sürüm olarak sizede gelecektir.
  4. demirbas44

Yardım Mi6 "Mobil veri kotanız tükendi" Sorunu

hayırlı cumalar benim çözümüm şu şekilde oldu 1. YÖNTEM: Ayarlar>Sim Kartlar & mobil ağlar>(hangi simkartsa onu tıklıyoruz ) TR TURKCELL>Erişim Noktası Adları>Altta Sıfırla var onu seçiyoruz ve telefonu kapatıp açıyoruz (yeniden başlat demeyin) bu şekilde deneyin ben bu şekilde çözdüm 2. YÖNTEM...
  5. demirbas44

Soru MI6 rootsuz gcam ile ön kamera portre çekiyor

ben ön arka da çalıştı global son sürüm yüklü rootsuz
  6. demirbas44

Rom MIUI 9.5.8.0 OCAMIFA

:) arkadaşlar çok devasa bi değişiklik beklemeyin ve aramayın zaten adamlar yazmış güncellemenin altın 3 noktada sistem iyileştirmesi var
  7. demirbas44

Rom MIUI 9.5.8.0 OCAMIFA

oto olarak geldi
  8. demirbas44

Rom MIUI 9.5.8.0 OCAMIFA

9. demirbas44

Güncelleme (Mi 6) MIUI 9.2.3.0

Hocam muamma olan tarafı tamda sizin anlattığınız durum sizlik bir durum değil. Şuan miui sitesindede kararlı 9.2.3.0 gözükmekte ve daha önceki yayınlanıp sorunlardan sonra revize edilmiş hali.. hani diğer kullanıcılar ekstrem bir durum sanmasınlar kendilerine 9,5 gelmedi diye...
  10. demirbas44

Güncelleme (Mi 6) MIUI 9.2.3.0

9.2.2.0 da olan arkadaşlar 9.2.3.0 miui sitesinde yayınlandıktan sonra sorunlardan dolayı geri çekilmişti o vakit yükleyen yükledi yüklemeyen veya yükleyenler 9.2.2.0 geri dönüş yapmıştı. miui şuan 9.2.3.0 kendi sitesinde ve oto olarak tekrar yayınladı . Bende biraz önce 9.2.3.0...
  11. demirbas44

Haber MIUI 9.5 Global Stable

mitools ile dönebilirsiniz 9.2.2.ye
  12. demirbas44

Soru Mi 6'lardaki Ekran Parlaklığı ve Kontrast Farkı?

buda 17 eylülde benim açtığım konu İnceleme - Mi 6 vs Mi 6 Ekran (sarı ekran sorunu)
  13. demirbas44

Soru Mi 6'lardaki Ekran Parlaklığı ve Kontrast Farkı?

ben de aynı konudan muzdaribim sanırım benim açtığım konudan bahsediyorsunuz..
  14. demirbas44

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

7.11.16 sürümünde kamerada sol altta en son çekilen foto gözüküyorya oraya tıkladığımızda tam ekran o fotoyu açıyor. İşte bunu bu romda yapamıyoruz. Ayrıca Telefon görüşmesi yaptıktan sonra eğer ben kapatırsam telefonu dııd diye sesi haporlörden veriyor. mi6 bilginize..
  15. demirbas44

Rom MiuiProTR Mi6_7.11.2

Teşekkürler bu en kolay yol sanırım kurup süper su dan kaldırmak birazdaha zahmetli;)
Üst Alt