Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayırlı cumalar
benim çözümüm şu şekilde oldu
1. YÖNTEM: Ayarlar>Sim Kartlar & mobil ağlar>(hangi simkartsa onu tıklıyoruz ) TR TURKCELL>Erişim Noktası Adları>Altta Sıfırla var onu seçiyoruz ve telefonu kapatıp açıyoruz (yeniden başlat demeyin) bu şekilde deneyin ben bu şekilde çözdüm
2. YÖNTEM...
Hocam muamma olan tarafı tamda sizin anlattığınız durum sizlik bir durum değil.
Şuan miui sitesindede kararlı 9.2.3.0 gözükmekte ve daha önceki yayınlanıp sorunlardan sonra revize edilmiş hali.. hani diğer kullanıcılar ekstrem bir durum sanmasınlar kendilerine 9,5 gelmedi diye...
9.2.2.0 da olan arkadaşlar 9.2.3.0 miui sitesinde yayınlandıktan sonra sorunlardan dolayı geri çekilmişti o vakit yükleyen yükledi yüklemeyen veya yükleyenler 9.2.2.0 geri dönüş yapmıştı. miui şuan 9.2.3.0 kendi sitesinde ve oto olarak tekrar yayınladı . Bende biraz önce 9.2.3.0...
7.11.16 sürümünde kamerada sol altta en son çekilen foto gözüküyorya oraya tıkladığımızda tam ekran o fotoyu açıyor. İşte bunu bu romda yapamıyoruz.
Ayrıca Telefon görüşmesi yaptıktan sonra eğer ben kapatırsam telefonu dııd diye sesi haporlörden veriyor.
mi6
bilginize..