Demir2121 kullanıcısının son içeriği

1. Demir2121

Yardım Hyperos yüklemek

buna nasıl genceleme yapacam bilmiyorum
  2. Demir2121

Çözüldü Mi 11 şebeke sorunu lütfen okuyun

Merhaba arkadaşlar mi 11 cihazım plaka işlemi yapılmış olarak satın aldım fakat arama esnasında sesim karşıya geç gidiyor satıp başkasını mağdur etmek istemiyorum hattım Vodafone fakat farklı operatör ile denedim aynı sorun var dı
  3. Demir2121

Çözüldü Sizden rica ediyorum

Ana sayfadaki büyük açılan reklamı kaldırın lütfen! Gelir
  4. Demir2121

Yardım Rsa hakkında bilgilendirme

Efghhjjjjjj
  5. Demir2121

Yardım Gelen aramalarda, hattımın meşgul çalması

Hayırlı günler arkadaşlar mi8 cihazımdan gelen aramaların hepsini hattımın meşkul çalmasını istiyorum iPhone cıhazım var rahatsız modundayken meskul çalışıyor ama anroid cihazda ayarlayamıyorum. Meskul çalsın telefonum
  6. Demir2121

Haber redmi note 9 pro miu12 firma açıklaması geldi

firma tarafından yapılan açıklama ekimde geliyor
  7. Demir2121

Yardım şu reklamları kaldırın lütfen

site girdiğimde en üstte reklamlar çıkıyor daha önce yok tu bukadar fazla reklam olmasın lütfen
  8. Demir2121

Soru öneri kılıf

note 9 pro için kılıf önerisi
  9. Demir2121

Yardım Redmi note 9pro ekran kararmıyor

Arama yaptım da ekrran kararmiyor sensurden mi arıza var bugün aldım cihazı güncelleme ile düzelir mi
  10. Demir2121

Yardım Bir kaç sorum olcak saygı değer arkadaşlarım

Redmi note 8 pro ya imei islemi falan yaptırdım yalnız cıhaz android 10 du cihaz imeil attıktan sonra android 9 yüklemişler android 10 gelecekler dedi sizce gelirmi birde imei isleminden sonra miui hesabına giriş yapılmıyor yardımcı olursanız sevinirim
  11. Demir2121

Yardım Pubg Klavye Sorunu

Pugb Oyun oynarken kılavye kücüktü kulanışlıydı ne olduysa kılavye buyumuş tekrar küçültebilirmiyiz
  12. Demir2121

Çözüldü Ar camera lazım cocuk için

Merhabalar üstadlar Oğlum aslan kaplan hastası redmi note 8 pro kullanıyorum onunla aslanları çekebileceğim ar camare programı lazım
  13. Demir2121

Soru Redmi note 8 pro android 10

Redmi note 8 pro android 10 ne zaman gelecek cvp verin
  14. Demir2121

Yardım Okuyup geçmeyin lütfen

Redmi note 8 pro aldım global imei atılmıyor dedi arkadaşım telefoncu program gelcek diyor siz değerli uzmanlara sormak istedim onca para verdim lütfen moralimi düzeltcek bişey söyleyin
  15. Demir2121

Yardım Yardımm okuyup geçmeyin

Redmi note 8 pro aldım global imei atılmıyor dedi arkadaşım teşefoncu program gelcek diyor siz değerli uzmanlara sormak istedim onca para verdim lütfen moralimi düzeltcek bişey söyleyin
Üst Alt