DemicaNN kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım Lütfen yardım edin artık

Arkdaslar iki aydır aynı problemle karşı karşıyayım redmi note 7 ye gamepower medusa 7.1 i bagliyorum (tek giriş type C)ancak telefon yaniyor bu problem ne ile alakalıdır (çevirici olarak kullandığım şeyin herhangi bir kablosu yok) lütfen bu sorunuma yardım edin
  2. D

Soru NFS injector nedir nasıl kullanılır robot gerekir mi?

Demin forumda gezinirken NFS injector diye bişey gördüm baya kurcaladım fln ama hiçbir şey anlamadım (bir ton dosya indirdim uygulama kurdum fln) ama bişey olmadı bende hepsini sildim sizden ricam bu NFS injector ile ilgili bilgi verir (root gerekir mi ne kadar gerekli cihaza bir zararı varmı )...
  3. D

Yardım Redmi note 7 beni çıldırtıyor!!

Arkadaşlar neredeyse 1 yıldır redmi note 7 kullanıyorum ve bu telefon son zamanlarda beni resmen çıldırtıyor! Sebebi ise Pubg mobile oynarken hangi ayar, şarj yüzdesi,sıcaklık durumu fark etmeden bir takımla karşılaşınca oyun kasıyor ve kafayı yiyor telefonu sifirlayamaz yada oyunu silemem...
  4. D

Yardım Redmi note 7 kafayı yiyor!!

Arkadaşlar neredeyse 1 yıldır redmi note 7 kullanıyorum ve bu telefon son zamanlarda beni resmen çıldırtıyor! 1. Sebep Pubg mobile oynarken hangi ayar, şarj yüzdesi,sıcaklık durumu fark etmeden bir takımla karşılaşınca oyun kasıyor ve kafayı yiyor b
  5. D

Soru Redmi note 7 ye bağlanan oyuncu kulakligindaki isinma

Neredeyse 1 yıldır redmi note 7 kullanıyorum ve son iki aydır oyun oynamak için bir oyuncu kulaklığı aldim (bilgisayara takilanlardan çevirici ile telefona bagladim ) ve şunu fark ettim 5-6 el pubg mobile atınca telefon kafayı yemeye başliyor ve ısınıyor kulaklığı çıkarınca problem ortadan...
Üst Alt