Delta Servis 4 kullanıcısının son içeriği

1. Delta Servis 4

Yardım Mi 8 garip ekran sorunu

Merhaba , Merkez servisimizin dışında bölge servislerimiz de bulunmaktadır. Telefon İçin Teknik Servis DeltaServis.com.tr'de sitemiz üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Yurt içi ve mng kargo ile anlaşmamız mevcuttur. Ücretsiz bir şekilde gönderim sağlayabilirsiniz. Cihazınızı servisimize...
  2. Delta Servis 4

Yardım Pil sorunu

Merhaba , Belirtmiş olduğunuz pil kullanımı normal değildir. Cihazınızın garantisi servisimize ait ise gönderim sağlar iseniz detaylı inceleyebiliriz. Saygılarımızla Delta Teknik Servis
  3. Delta Servis 4

Yardım Mi 8 garip ekran sorunu

Merhaba , Cihazınızın garantisi firmamıza ait ise gönderim sağlayabilirsiniz. Teknik ekibimizin cihazınızı incelemesi gerekmektedir. Belirtmiş olduğunuz şikayetle alakalı uzaktan destek olmamız mümkün değildir. Saygılarımızla Delta Teknik Servis
  4. Delta Servis 4

Yardım wifi açılmıyor

Merhaba , Belirtmiş olduğunuz arızalar yazılımdan kaynaklanmaktadır. Cihazınızın garantisi servisimize ait ise gönderim sağlayabilirsiniz. Konu hakkında tarafınıza yardımcı olabiliriz. Saygılarımızla Delta Teknik Servis
  5. Delta Servis 4

Yardım Delta Servis - N11 - AlGötür (Furkan Teknoloji) - 5 Aydır Telefonum Yok

Merhaba , Cihazınıza yapılan teknik incelemeler neticesinde , ilgili sensörlerin flash entegresinde kaynaklanan kısa devre ve entegre bozulmasından çalışmadığı tespit edilmiştir. Cihazınızda belirtmiş olduğumuz arızaların giderilmesi için anakart değişimi yapılması gerekmektedir.Flash entegresi...
  6. Delta Servis 4

Yardım Delta Servis - N11 - AlGötür (Furkan Teknoloji) - 5 Aydır Telefonum Yok

Değerli Müşterimiz , Cihazın satıcısı , üreticisi , ithalatçısı firmamız değildir. Yanlızca teknik servis anlamında hizmet vermekteyiz. Cihazınızın onarımı mümkün olmadığı ve iade prosedürüne uygunluğu sebebiyle tarafınıza iade raporu verilmiştir. Vermiş olduğumuz raporla cihazınızı satın...
  7. Delta Servis 4

Çözüldü Mi5 Ghost Screen + Batarya Şişme Sorunu

Merhaba , Tarafınıza detaylı bilgi aktarımı sağlayabilmemiz için servis form numaranızı rica edebilir miyiz ? Saygılarımızla Delta Teknik Servis
  8. Delta Servis 4

Yardım xiomi redmi not6 pro da banka işlemleri yapılamıyor tarayıcıda ve ugulamada

Değerli Müşterimiz , Konu hakkında tarafınıza yardımcı olabilmemiz için cihazınızı servisimize göndermeniz gerekmektedir. Saygılarımızla Delta Teknik Servis
  9. Delta Servis 4

Yardım Netflix, Garanti Bankası ve letgo wifiden girmiyor

Değerli Müşterimiz , Konu hakkında tarafınıza yardımcı olabilmemiz için cihazınızı servisimize göndermeniz gerekmektedir. Saygılarımızla Delta Teknik Servis
  10. Delta Servis 4

Yardım Redmi note6 pro hayalet ekran sorunu

Merhaba , Cihazınızın onarım işlemleri için yazıllım güncelleme gerekliyse sıfırlanmaktadır. Bilgilerinizi yedek almanızı tavsiye ederiz. Saygılarımızla Delta Teknik Servis
  11. Delta Servis 4

Çözüldü Xiaomi Mi6 Ghost Screen ve Çercevede Boya Atma Sorunu

Değerli Müşterimiz , Cihazınızı iyi günlerde kullanmanızı diliyoruz. angel~~ Saygılarımızla Delta Teknik Servis
  12. Delta Servis 4

Yardım Redmi note6 pro hayalet ekran sorunu

Değerli Müşterimiz , Cihazınızı servisimize anlaşmalı olduğumuz kargo şirketleri ile ücretsiz gönderebilirsiniz. Kargo anlaşma kodlarımız ektedir. Cihazınız detaylı olarak teknik ekibimiz tarafından incelenmektedir. Cihazınızın teknik incelemesi sonuçlandığında detaylı bilgi aktarımı tarafınıza...
  13. Delta Servis 4

Yardım Garanti

Değerli Müşterimiz , Özel mesaj yoluyla imei numaranızı tarafımıza iletmeniz halinde konu hakkında tarafınıza yardımcı olabiliriz. Saygılarımızla Delta Teknik Servis
  14. Delta Servis 4

Çözüldü pil sökme-garanti

Merhaba , Cihazınızın garantisi servisimize ait ise , yetkisiz müdahaleden kaynaklı garanti kapsamı dışında değerlendirilmektedir. Değiştirmiş olduğunuz pilin orjinal olmaması durumunda şişerek cihaza zarar vermektedir. Saygılarımızla Delta Teknik Servis
  15. Delta Servis 4

Çözüldü Migros delta

Merhaba Yasin Bey , Birçok ithalat firması Migrosa cihaz satışı sağlamaktadır. Saygılarımızla Delta Teknik Servis
Üst Alt