delirmisdurumdayım kullanıcısının son içeriği

1. delirmisdurumdayım

Yardım Pixel Experience yükleme yaparken assert failed update_dynamic_partitions(package_extract_file( dynamic_partitions_op_list")) hatası alıyorum

pixel experience recovery üzerinden sideload ile kurulum yapıyordum cmd de Total xfer: 0.00x hatası alıp indirme işlemi yarıda kesiliyor ve hata alıyorum yardımcı olabilirimisiniz TELEFON REDMİ NOTE 9 MERLİN
  2. delirmisdurumdayım

Yardım Redmi Note 9 Oyunda donma sorunu

Ya hayday oyununda bile telefon donuyor hiç bir şekilde oyundan çıkılmıyor telefonu yeniden başlatmam gerekiyor Pubgda takılmalar ve dıııt diye sesler geliyor lütfen yardım edin yoksa çıldıracağım artık
  3. delirmisdurumdayım

Yardım dm verity corruption hatası redmi note 9

bl kildini açtıktan sonra böyle bir hata aldım çözümü varmıdır redmi note 9 kullanıyorm
  4. delirmisdurumdayım

Soru MİUİ 13 için en iyi sistem arayüzü sürüm önerisi

Bazı başlatıcalarda uygulamadan ana ekrana dönerken yükleme işareti çıkıyor bunun olmayan biri sürüm varmıdır **
  5. delirmisdurumdayım

Yardım MİUİ 13 ten sonra telefon kasmaya başladı

Redmi note 9 telefonum aşırı kasmaya başladı her u6ygulama takılıp çöküyor 12.5 geçmek istiyorum paketi indiriyorum downloaderda açtığım zaman paket çözümlenemedi lütfen bilgisayardan yapın diye uyarı alıyorum telefon kullanılamaz hale geldi kasmalardan lütfen yardımıcı olursanız sevinirim
  6. delirmisdurumdayım

Rom MIUI 13 ten 12 ye geçebilirmiyim?

Andorid 12 den 11 e düşürme olabilirmi? miui 13 te gerçekten çok kasma sorunları yaşıyorum arayüz kendi kendine çöküyor ekran donuyor
  7. delirmisdurumdayım

Yardım MİUİ 13 Geçtim arayüzde yükleme işareti çıkıyor

Başka bir uygulamada uzun süre durunca ve ana menüye geçmek istediğimde uzun süre bekliyorum o sıra yükleme işareti çıkıyor yardım
Üst Alt