Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşimin telefonun ekranı kırılmıştı belli bir süre bu şekilde kullandı bu sürede dokunmatik ekran arada bir çalışmıyor dokunmayı algılamıyordu açıp kapatınca telefon kendine geliyordu. Bunun ekran kırıklığından kaynaklandığını düşünüyordum ekran 1 hafta önce değişti ama süreç yine aynı...
Arkadaşlar xiaomitools v2 ile rom yüklerken fotoğraf da ki hatayı aldım. Tekrar dene dedim ama sonuç değişmedi. Bende cancel basıp çıktım. Şu an telefon kendi kendine açılıp kapanıyor. Mi logosu ve altında power by android yazısı çıkıyor. Üstte de kilit simgesi açık gözüküyor. Ses açma ve kilit...
Son güncelleme ile Android sistemi gün sonun da %18 ile %30 arası değişen pil tüketimi oluyor. İnternette bolca bu sorundan muzdarip olan var. Çözüm olarak önerilenleri denedim ama yine sonuç alamadım.
Google , Google hizmetleri vs. Ön bellek temizlemek
Telefonu sıfırladım (3 kere denendi)...
Bluetooth kulaklık ile bağlandığımda cihaz devamlı SBC ile bağlanıyor. Geliştirici seçeneğinden AAC veya başkasını seçmem bir şey değiştirmiyor. Ayarlar kayıt olmuyor. Düşük kalitede müzik dinliyoruz bunun bir çözümü var mı ? Codec dışında ki ayarlar da kayıt edilmiyor.
Dostum ben bundan 6 ay önce kadar Xiaomi Türkiye garantili mi 8 lite almıştım. Onun için sormuştum müşteri temsilcisine ve garanti dışı kalır dedi bende vazgeçtim. Bu soruyu sorduktan sonra telefonun toplam ömrü 1.5 civarı oldu ve kapandı cihaz açılmadı garantiye verip para iadesi aldım...
Dostlar merhaba kullanım şekli ortalama %70 parlaklık ve 4g ve senkronizasyon sürekli açık şekilde bu süreleri alıyorum. Çift tıklama ve yüz kilidi açık.... Bu şekilde 7.5 -8 saat ekran süresine tekabül ediyor
Dostum bölgeyi Singapur yapınca yüz tanıma geliyor. Birde ekran kısmından uyandırmak için kaldır seçeneğini işaretlerseniz telefonu masadan veya yatay eksenden dikey eksende kaldırdığımızda yüz tanıma çalışıyor. Ben gayet memnunum gece vs çok hızlı açıyor.
Dostlar İngilizce kaynak da ekliyorum. Yardımcı olacak babayiğtiler aranıyor....
https://forum.xda-developers.com/mi-5s/help/please-error-20091-ubl-solution-t3826919/page2
Dostum belir bir sorundan dolayı bootloader kilidini açamıyorum haliyle de root yapılmıyor. Bu magisk uygulaması root veya bootloader kilidinin açılmasına ihtiyaç duyuyor mu ? Biraz denedim ama yapamadım anlatımlı bir konu var mı acaba ?
Hocam şimdi ben bunu yapmaya karar verdim. Yalnız hangi dosyanın ne ile değişecek anlamadım. Onun dediği versiyon romu indirdim ve onun dediği dosyayı açtım ama onun yazdığı kod tam olarak öyle yazmıyor. (dosyayı ekledim) Eğer müsait yardımcı olursanız çok sevirim. Bu EDL modu dediğimiz olayda...