Deli81 kullanıcısının son içeriği

1. Deli81

Yardım Redmi note 9 dokunmatik sorunu

Kardeşimin telefonun ekranı kırılmıştı belli bir süre bu şekilde kullandı bu sürede dokunmatik ekran arada bir çalışmıyor dokunmayı algılamıyordu açıp kapatınca telefon kendine geliyordu. Bunun ekran kırıklığından kaynaklandığını düşünüyordum ekran 1 hafta önce değişti ama süreç yine aynı...
  2. Deli81

Yardım Redmi note 12 pro + Rom yüklerken hata

Arkadaşlar xiaomitools v2 ile rom yüklerken fotoğraf da ki hatayı aldım. Tekrar dene dedim ama sonuç değişmedi. Bende cancel basıp çıktım. Şu an telefon kendi kendine açılıp kapanıyor. Mi logosu ve altında power by android yazısı çıkıyor. Üstte de kilit simgesi açık gözüküyor. Ses açma ve kilit...
  3. Deli81

Çözüldü Mi Flash Tool kurulum hatası

Dostları kurulum da bu hatayı alıyorum daha önce bu sorunu yaşayan var mı ? 1585259471 Sorunu çözdüm bahsedilen konuma log klasörü oluşturdum düzeldi.
  4. Deli81

Yardım Bootloader kilidi kaldırma garanti sorunu

Dostlar mi 9t bootloader kilidini açıp android sürüm düşürüp tekrar kitlediğimiz de bunu garanti anlaya biliyor mu ?
  5. Deli81

Çözüldü Xiaomitool V2 ile önceki sürüme denmek mümkün mü ?

Bootloader kilitli bir cihazı önceki sürüme döndürmek mümkün mü bu yazılımla ?
  6. Deli81

Yardım Mi 9 T Android 10 Android sistemi pil sorunu

Son güncelleme ile Android sistemi gün sonun da %18 ile %30 arası değişen pil tüketimi oluyor. İnternette bolca bu sorundan muzdarip olan var. Çözüm olarak önerilenleri denedim ama yine sonuç alamadım. Google , Google hizmetleri vs. Ön bellek temizlemek Telefonu sıfırladım (3 kere denendi)...
  7. Deli81

Yardım Bluetooth codec sorunu

Bluetooth kulaklık ile bağlandığımda cihaz devamlı SBC ile bağlanıyor. Geliştirici seçeneğinden AAC veya başkasını seçmem bir şey değiştirmiyor. Ayarlar kayıt olmuyor. Düşük kalitede müzik dinliyoruz bunun bir çözümü var mı ? Codec dışında ki ayarlar da kayıt edilmiyor.
  8. Deli81

Soru Bootloader garanti

Dostum ben bundan 6 ay önce kadar Xiaomi Türkiye garantili mi 8 lite almıştım. Onun için sormuştum müşteri temsilcisine ve garanti dışı kalır dedi bende vazgeçtim. Bu soruyu sorduktan sonra telefonun toplam ömrü 1.5 civarı oldu ve kapandı cihaz açılmadı garantiye verip para iadesi aldım...
  9. Deli81

Yardım Redmi Note 7 Ekran saat süresi sıkıntısı

Dostlar merhaba kullanım şekli ortalama %70 parlaklık ve 4g ve senkronizasyon sürekli açık şekilde bu süreleri alıyorum. Çift tıklama ve yüz kilidi açık.... Bu şekilde 7.5 -8 saat ekran süresine tekabül ediyor
  10. Deli81

Yardım Bluetooth kulaklık FM radio

Merhaba dostlar Bluetooth kulaklık ile FM radyo dinleme imkanı var mı ?
  11. Deli81

Soru Xioami Mi 8 Lite Face Id

Dostum bölgeyi Singapur yapınca yüz tanıma geliyor. Birde ekran kısmından uyandırmak için kaldır seçeneğini işaretlerseniz telefonu masadan veya yatay eksenden dikey eksende kaldırdığımızda yüz tanıma çalışıyor. Ben gayet memnunum gece vs çok hızlı açıyor.
  12. Deli81

Yardım Unlock hatası 20091 ve çözümü (Rusça+İngilizce kaynak eklendi)

Dostlar İngilizce kaynak da ekliyorum. Yardımcı olacak babayiğtiler aranıyor.... https://forum.xda-developers.com/mi-5s/help/please-error-20091-ubl-solution-t3826919/page2
  13. Deli81

Mod Mi5 Android Pie'de Sorunsuz Çalışan Gcam ve Gece Çekim özelliği

Hocam bir hatadan dolayı telefonu unlock yapamıyorum. Acaba unlock olmadan çalışır mı ?
  14. Deli81

Uygulama Çeşitli Xiaomi Cihazlar için Google Kamera

Dostum belir bir sorundan dolayı bootloader kilidini açamıyorum haliyle de root yapılmıyor. Bu magisk uygulaması root veya bootloader kilidinin açılmasına ihtiyaç duyuyor mu ? Biraz denedim ama yapamadım anlatımlı bir konu var mı acaba ?
  15. Deli81

Yardım Unlock hatası 20091 ve çözümü (Rusça+İngilizce kaynak eklendi)

Hocam şimdi ben bunu yapmaya karar verdim. Yalnız hangi dosyanın ne ile değişecek anlamadım. Onun dediği versiyon romu indirdim ve onun dediği dosyayı açtım ama onun yazdığı kod tam olarak öyle yazmıyor. (dosyayı ekledim) Eğer müsait yardımcı olursanız çok sevirim. Bu EDL modu dediğimiz olayda...
Üst Alt