Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam.
Dün global kararlı sürümü sistem üzerinden indirdim. Ancak telefonu dün gece kapatıp bu sabah açtıktan sonra sim card'in aktive olamadığını gördüm. Yalnızca acil çağrılar uyarısı alıyorum. Acaba IMEİ 'LER gitti mi diye kontrol ettim ancak üzerinde İMEİ'LER değişiklik yapıldığı gibi...
Selam.
Dün global kararlı sürümü sistem üzerinden indirdim. Ancak telefonu dün gece kapatıp bu sabah açtıktan sonra sim card'in aktive olamadığını gördüm. Yalnızca acil çağrılar uyarısı alıyorum. Acaba IMEİ 'LER gitti mi diye kontrol ettim ancak üzerinde İMEİ'LER değişiklik yapıldığı gibi...
Selamlar.
Bende de Mi5s plus var. 4g ve 3g kullanılmıyor arada GPRS üzerinden bağlanıyor ve kopmalar yaşıyorum. Ayrıca arama da yapılmiyor, kopmalar ve şebeke yok uyarıları alıyorum. Imei onarımı yapılmış bir telefonum var ve farklı hatlarda da aynı sorun oluyor. Acaba çözüm bulabildiniz mı...
Emektar Mi3'ümü Babama verirken, onun Sim karti mini oldugu icin bir adaptore ihtiyac duyduk. Ancak Sim karti adaptore yerlestirmeden once adaptoru Sim kart yuvasina yerlestirerek bir deneme yapalim dedik, demez olaydık! Meğer bu hata başkalarının da yaptığı bir hataymis. Adaptörü boş olarak...
Parmak izi okuyucuyu arkaya koyarak en azından farklı bir tasarıma gitmişler. Mi5Pro modeli harici diğer standart modellerden kesinlikle daha çok tercih edilecektir.
MI 3W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bari altyazılar ilgilizce olsaydı :) Fakat pro modeli bariz bir biçimde diğerlerinden ayrılıyor, kısa zamanda tükenmesi, insanları karaborsaya muhtaç etmesi muhtemel. Ben tatmin oldum.
Mega ile ilgili bir sıkıntım yok hatta öğrendiğim iyi oldu 50gb cloud veriyor ve app i kullanışlı. Ben indigi yeri bulamiyorum. Teşekkürler
Ben de bunu indirmek için mega ya üye oldum ve appini yukledim ama nereye indiğini göremiyorum. Temalarda ve widgetlarda yok. Nerede?
Katılıyorum. Burada herkes f/p insanı geek seviyesinde xiaomici. Kandirmayalim kendimizi bu telefon ngage e bile benzese f/p olarak tatmin ederse tabi ki alırız, hatta 2 tane alırız. [emoji4]