dekadans kullanıcısının son içeriği

1. dekadans

MIUI 9 Global Stable Sürüm Sonrası Sim Card ve Hat Problemi

Mi6 telefon bu arada. MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. dekadans

MIUI 9 Global Stable Sürüm Sonrası Sim Card ve Hat Problemi

Selam. Dün global kararlı sürümü sistem üzerinden indirdim. Ancak telefonu dün gece kapatıp bu sabah açtıktan sonra sim card'in aktive olamadığını gördüm. Yalnızca acil çağrılar uyarısı alıyorum. Acaba IMEİ 'LER gitti mi diye kontrol ettim ancak üzerinde İMEİ'LER değişiklik yapıldığı gibi...
  3. dekadans

Güncelleme MIUI 9 Global Kararlı Güncellemesi (02.11.2017)

Selam. Dün global kararlı sürümü sistem üzerinden indirdim. Ancak telefonu dün gece kapatıp bu sabah açtıktan sonra sim card'in aktive olamadığını gördüm. Yalnızca acil çağrılar uyarısı alıyorum. Acaba IMEİ 'LER gitti mi diye kontrol ettim ancak üzerinde İMEİ'LER değişiklik yapıldığı gibi...
  4. dekadans

Yardım Mi5 S Plus sebeke sorunu

Özelden ulaşıldı. MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. dekadans

Yardım Mi5 S Plus sebeke sorunu

Selamlar. Bende de Mi5s plus var. 4g ve 3g kullanılmıyor arada GPRS üzerinden bağlanıyor ve kopmalar yaşıyorum. Ayrıca arama da yapılmiyor, kopmalar ve şebeke yok uyarıları alıyorum. Imei onarımı yapılmış bir telefonum var ve farklı hatlarda da aynı sorun oluyor. Acaba çözüm bulabildiniz mı...
  6. dekadans

Yardım Mi3 Sim Card Arizasi Acil Yardim

Cok teşekkürler tavsiyeniz için. Selduman ile hemen iletişime geçiyorum Sent from my MI 4W using Tapatalk
  7. dekadans

Yardım Mi3 Sim Card Arizasi Acil Yardim

Emektar Mi3'ümü Babama verirken, onun Sim karti mini oldugu icin bir adaptore ihtiyac duyduk. Ancak Sim karti adaptore yerlestirmeden once adaptoru Sim kart yuvasina yerlestirerek bir deneme yapalim dedik, demez olaydık! Meğer bu hata başkalarının da yaptığı bir hataymis. Adaptörü boş olarak...
  8. dekadans

Xiaomi Mi4s Teknik Özellikler

Parmak izi okuyucuyu arkaya koyarak en azından farklı bir tasarıma gitmişler. Mi5Pro modeli harici diğer standart modellerden kesinlikle daha çok tercih edilecektir. MI 3W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. dekadans

Xiaomi Mi4s Teknik Özellikler

Vallahi bu mi4s surprizi ile xiaomi kendi kendinin rakibi olmus, herkesin aklini karıştırmış. MI 3W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. dekadans

Yardım Xiaomi Mi5 128gb/4gb seramik ve 32-64/3gb kutu açılışı

Elinize sağlık. Çok değil yakında xiaomi sayesinde Çinceyi de sökmeye başlarız. :) MI 3W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. dekadans

Yardım Xiaomi Mi5 128gb/4gb seramik ve 32-64/3gb kutu açılışı

Bari altyazılar ilgilizce olsaydı :) Fakat pro modeli bariz bir biçimde diğerlerinden ayrılıyor, kısa zamanda tükenmesi, insanları karaborsaya muhtaç etmesi muhtemel. Ben tatmin oldum. MI 3W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. dekadans

Tema (Widget) Syabila 2x4 Saat-Müzik-Hava

Mega ile ilgili bir sıkıntım yok hatta öğrendiğim iyi oldu 50gb cloud veriyor ve app i kullanışlı. Ben indigi yeri bulamiyorum. Teşekkürler MI 3W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. dekadans

Tema (Widget) Syabila 2x4 Saat-Müzik-Hava

Ben de bunu indirmek için mega ya üye oldum ve appini yukledim ama nereye indiğini göremiyorum. Temalarda ve widgetlarda yok. Nerede? MI 3W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. dekadans

Avea, Türk Telekom Oldu

Ben pttcell 14 luk tarife kullandigimdan bu tartışmalarin çok uzagindayim. :) MI 3W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. dekadans

Haber Xiaomi MI5 Son Sızıntı 19.01.16

Katılıyorum. Burada herkes f/p insanı geek seviyesinde xiaomici. Kandirmayalim kendimizi bu telefon ngage e bile benzese f/p olarak tatmin ederse tabi ki alırız, hatta 2 tane alırız. [emoji4] MI 3W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt