DejavuTr kullanıcısının son içeriği

1. DejavuTr

Soru Aod özelliği neden yok

Olmaması lazım faketir
  2. DejavuTr

Soru Mi A2 6X Anakart Arıyorum

Merhabalar elimde yazılımı çökmüş bir mi 6x var hicbir sekilde düzelmedi Anakart ihtiyacım var elinde olan varsa fiyat verirse sevinirim
  3. DejavuTr

Rehber [BAŞARILI] MI A2 MIUI 10.9.1.10 Kurulumu

Güvenli bir şekilde yapmak isteyen bu rehberi kullanabilir. İstediği vakit de a2 ye geri dönebilir. [GUIDE] Convert Mi A2 to Mi 6X [MIUI 10 Oreo] [MIUI 10 Pie]
  4. DejavuTr

Rom [9.x][RESMİ SÜRÜM] Havoc OS v2.0

İşte öyle olmuyor aynı ota guncellemeleri gibi custom romlar kendini inaktif slota yükler bu yuzden sen de slot degistirip geri kalan her şeyi yüklersin
  5. DejavuTr

Rom [9.x][RESMİ SÜRÜM] Havoc OS v2.0

Slot mantığı sistem guncellemelerinde telefon kapanmadan guncellemeyi diğer slota yapıp teli diğer slotta yeniden başlatmak olarak düşünebilirsin. Önceden recovery'e gidiliyor telefon etkisiz kaliyordu vs
  6. DejavuTr

Rehber [MIUI10]Xiaomi Mi A2 Yükleme Rehberi

Telefon 6x kalır
  7. DejavuTr

Rehber Xiaomi Mi A2'nin Bootloader Kilidini Açma

Bu hatanın sebebi usb 3.0 kullanman olabilir 2.0'a tak pc yi yeniden başlat
  8. DejavuTr

Rehber [MIUI10]Xiaomi Mi A2 Yükleme Rehberi

Oreo stock indir onun içindeki elf dosyalarını kullan değiştirirken
  9. DejavuTr

Yardım Xiaomi mi A2 porte kamerası çalışmıyor

Üstteki kamera düşük ışık kamerası sadece derinlik efekti için kullanılıyor portre modunda.
  10. DejavuTr

Anlıyorum kardeşim açıldığını burada kafana takman gereken konu arb'yi 4 yapmamak ben bugün hala edl den a2 ye donebilirim sen ve senin yolundan gidenler donemezler anlaman gereken bu Çok basit arb 4 isen kernel flashlamana gerek yok zaten vendor ve kerneli fw update ile yükseltmiş oluyorsun...
  11. DejavuTr

Israrına anlam veremiyorum muhtemelen pie versiyonunu en son gördüğün için flaşladın kernel uyumsuzluğu olduğu için de boot etmedi üzerine hex kernel flaşlamış olsaydın açılırdı yine birinin telefonunu gereksiz yere arb4'e kitledin buyur sana konu aradağın her şeyin cevabı var. [GUIDE] Convert...
  12. DejavuTr

Anlatım gayet basit aslında indir translate yapsan dahi anlarsın
  13. DejavuTr

Yardım Güncellemeyi yapamıyorum

Root felan yaptın mı ? yaptıysan ondan alamıyorsundur yapmadıysan da kutudaki imeiler ile *#06# ile çıkan imeileri kontrol et
  14. DejavuTr

Yardım Mi a2 stock a dönüş

fastboot getvar anti ARB kontrol edin 4 ise 6X'de kaldınız demektir."Wayne" Custom romları kurup hayatınıza devam edebilirsiniz. ARB 2 ise cihazınızı "fastboot oem edl" komutu ile edl moda alıp miflash ile a2 stock rom'u flashlayabilirsiniz.
  15. DejavuTr

Soru Mart Güncelleme sorunu

Geri çekildi
Üst Alt