Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güvenli bir şekilde yapmak isteyen bu rehberi kullanabilir. İstediği vakit de a2 ye geri dönebilir.
[GUIDE] Convert Mi A2 to Mi 6X [MIUI 10 Oreo] [MIUI 10 Pie]
İşte öyle olmuyor aynı ota guncellemeleri gibi custom romlar kendini inaktif slota yükler bu yuzden sen de slot degistirip geri kalan her şeyi yüklersin
Slot mantığı sistem guncellemelerinde telefon kapanmadan guncellemeyi diğer slota yapıp teli diğer slotta yeniden başlatmak olarak düşünebilirsin. Önceden recovery'e gidiliyor telefon etkisiz kaliyordu vs
Anlıyorum kardeşim açıldığını burada kafana takman gereken konu arb'yi 4 yapmamak ben bugün hala edl den a2 ye donebilirim sen ve senin yolundan gidenler donemezler anlaman gereken bu
Çok basit arb 4 isen kernel flashlamana gerek yok zaten vendor ve kerneli fw update ile yükseltmiş oluyorsun...
Israrına anlam veremiyorum muhtemelen pie versiyonunu en son gördüğün için flaşladın kernel uyumsuzluğu olduğu için de boot etmedi üzerine hex kernel flaşlamış olsaydın açılırdı yine birinin telefonunu gereksiz yere arb4'e kitledin buyur sana konu aradağın her şeyin cevabı var.
[GUIDE] Convert...
fastboot getvar anti
ARB kontrol edin 4 ise 6X'de kaldınız demektir."Wayne" Custom romları kurup hayatınıza devam edebilirsiniz.
ARB 2 ise cihazınızı "fastboot oem edl" komutu ile edl moda alıp miflash ile a2 stock rom'u flashlayabilirsiniz.