degerli43 kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım Redmi Note 12 pro 5g Nfc özelliği şarjın % 60 kadarını yiyor

Hindistan rom yukleyince muhtemelen düzelir. telefon dirençli olduğundan NFC çalışmıyor ama global romda sürekli çalıştığından şarji bitiriyor.
  2. D

Soru Uygulama Simgeleri

Arkadaşlar uygulama simgelerini MIUI launcherdaki gibi yapmak istiyorum. Temalar uygulamasında istediğim şekilde gözüküyor ama uygulayinca poco simgeleri çıkıyor. Launcher Poco son sürüm 4 yani. Rom: 12.5.6 Endonezya Stok Soldaki istedigim, sağdaki uygulanan...
  3. D

Soru HDMI ile FIFA 21 oynama sorunu

Onvo 50 inç 4k android TV aldım. Bilgisayarı bağladığımda çözünürlük 1980*1020 iken oyuna girdiğimde 4K olduğu için sürekli donuyor. Ne yaptıysam çözünürlüğü sabitleyemedim. Bilgisi olan varsa çok sevinirim.
  4. D

Mod Mi 10T Lite TWRP 3.5.A10

Geçenlerde tesadüfen buldum, denedim ve çalıştı. İhtiyacı olanlar aşağıdaki linkten indirebilirler. twrp-3.5.A10-gauguin-geoanto555.img: https://dosya.co/47kg4qbdg8ac/twrp-3.5.A10-gauguin-geoanto555.img.html twrp_gauguin_MI10TL-RN9P5G_MI10I_3.5.1.A10_30-03-2021_D-BL-L.img (Güncel Sürüm)...
  5. D

Soru Karanlık Mod Hakkında

Karanlık modu kullanmak Redmi Note 8de batarya kullanımı üzerinde kayda değer bir etki yapar mı? Amoled olmayınca fark yaratmayacagi soyleniyor. Deneyen ya da net bilgisi olan var mı?
Üst Alt