Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Photoshop Kamera, muhteşem selfie'ler, yiyecek ve manzara çekimleri ve daha fazlasını yapmanıza yardımcı olan inanılmaz AI destekli özelliklerle doludur. Otomatik ton ve portre kontrolü gibi hızlı düzeltmeler, parmağınızla hafifçe dokunarak veya hızlıca kaydırarak yüksek kaliteli fotoğraflar...
degerlli hocalarım telefonum da eskiden böyle bir sıkıntıntı yoktu bu 1 aydır kamera ve video cekimerim iyice bozuldu..telefonumda zaten hayelet ekra saçmalığı vardı birde bu çıkı karşıma..video çekerken parazit mi desem gürültümü desem bilimeyiyorum,size ancak söyle anlatabilirim ,eski...
değerli hocalarım şimdi ben sitelerde ürün araştırması yapmayı ve fiyat karşılastrması yapmayı çok seven biriyim...teknoloji ve lekktronik hastasıyım diyebilrim..
şimdi konuma gelecem..mersine gittim bugun ve 45 derecesıcağın altnda iş gereği dolaştm ,bir xiaomi mağazasına girdim ve redmi 9S...
değerli hocalarım siteleri dolaşırken böyle bir tv gördüm adamlar 98 inç yani ( 249 ) ekran tv çıkarmış...ben tabiki bunu almayı hiç düşünmüyorum ki evimin tapusunu vermem lazım.
bu redminin çıkardığı tv ler türkiyede satışı var mı yok mu eğer varsa link verebilirmisiniz...ve ya xiaominin orta...
değerli dostlar telefonum redmi note 5 bu telefon için yada xiaomi telefonlar için canlı duvar kağıtları var mı acaba.varsa paylaşırmısınız benim gibi bilmeyen arkadaşlara iyi bir bilgi paylaşımı olur...
şimdiden tüm hocalarıma yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum...
değerli hocalarım telefonum redmi note 5 ve global rom var son sürüm...hiç bir şekilde root veya twrp yüklü değil ve bootloader kiliti kapalı .
ayarlardan tema için bölgeyi hindistan yaptım ve 2 gün bölge hindistan olarak kaldı sonra türkiye olarak değiştirdim.
işin enteresan yanı telefonumu her...
değerli hocalarım bunu bana aşama aşama nasıl yapacağımı söylermisiniz.. ilk önce boodloader kilidi mi açılıyor twrp mi yüklenecek napilacak..sağlam çalışan bir sistem sunarsanız minnettar kalıcam..tam bilmediğim için bir hata yaparsam birde telefondan olmak istemiyorum o yüzden siz hocalarıma...
Değerli MIUI TÜRKİYE Dostları tüm islam aleminin ve siz dostlarmın ramazanı şerefifi mubarek olsun...hanenizde bereket muhabbetinz peygamber muhabbeti olsun.rabbim hepimize sağlık sıhhat şifa nasip eylesin ve bu mubarek ayı güzel ve rahat bir şekilde geçirmemize yarımcı olsun...
"Ya Rabbi...
değerli arkadaşlar vede kardeşler galeride yukarıdan aşağı sürüklediğimizde gizli bir galeri bölümü açılıyor...ordaki resm ve videoları başka yeni aldığım bir xiaomi telefona nasıl aktarabilirim.??? şimdiden teşekkür eder saygılar dilerim