Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Photoshop Kamera, muhteşem selfie'ler, yiyecek ve manzara çekimleri ve daha fazlasını yapmanıza yardımcı olan inanılmaz AI destekli özelliklerle doludur. Otomatik ton ve portre kontrolü gibi hızlı düzeltmeler, parmağınızla hafifçe dokunarak veya hızlıca kaydırarak yüksek kaliteli fotoğraflar...
muhteşem bir konu olmuş...tema yapmak isteyen herkese çok yararı bir konu olmuş paylaşım yapan ve konuyu açan tüm hocalarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
ilk yorum benden olsun....herkese hayırlı olsun emeğine sağlık hocam...vallaha şahsen ben bu fiyata bu telefonu asla almam...3000 tl ye 3 gb ram verilir mi bence verilmez...onu alacagıma 9s alırım daha iyi...bukadar gösteriş 3 gb ram için mi yani...
degerlli hocalarım telefonum da eskiden böyle bir sıkıntıntı yoktu bu 1 aydır kamera ve video cekimerim iyice bozuldu..telefonumda zaten hayelet ekra saçmalığı vardı birde bu çıkı karşıma..video çekerken parazit mi desem gürültümü desem bilimeyiyorum,size ancak söyle anlatabilirim ,eski...
ve kayıt yapılıyor ve onuda herkes yapmıyor ,çünkü çok zahmetli bir iş...kayıt yaptırdığınızda BL kilidi kapılı iken açılıp size veriliyor isteğe bağlı TWP de yüklüyor
1591902634
yok değerli hocam fırsatcılık değil gerçekten de fiyat bu ama vermeye değmez...