Defineadresi kullanıcısının son içeriği

1. Defineadresi

Diğer Babalar gününüz kutlu olsun

babalar günümüz kutlu olsun dostlar ,rahmet katına uğramış babalarımızında mekanı cennet bahçesi olsun , peygamber komşusu olsun...amin....
  2. Defineadresi

Sohbet MIUI Türkiye Doğum Günü Kutlaması - Haziran 2020

nice sağlıklı yaşlara dostlarım
  3. Defineadresi

Sohbet Uzun pozlama örnekleri

muhteşem görünüyor yıldızlar keşke ışığı hiç yakmasaydınız
  4. Defineadresi

Haber Android telefonlar için beklenen uygulama geldi!

emeğine sağlık hocam benim telefona uyumlu değilmiş... cihazım redmi note 5 , neden uyumlu olmadığınıda anlamış değilim..acama android 9 ile mi alakalı
  5. Defineadresi

Uygulama Adobe Photoshop Camera

Photoshop Kamera, muhteşem selfie'ler, yiyecek ve manzara çekimleri ve daha fazlasını yapmanıza yardımcı olan inanılmaz AI destekli özelliklerle doludur. Otomatik ton ve portre kontrolü gibi hızlı düzeltmeler, parmağınızla hafifçe dokunarak veya hızlıca kaydırarak yüksek kaliteli fotoğraflar...
  6. Defineadresi

Duyuru MIUI 12 Güncelleme Takvimi ve Desteklenen Cihazlar

Bi geleceksin gel kullanalım seni, gelmiceksende umutlandirma insani
  7. Defineadresi

Rehber Tema Kodları Kitaplığı

muhteşem bir konu olmuş...tema yapmak isteyen herkese çok yararı bir konu olmuş paylaşım yapan ve konuyu açan tüm hocalarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
  8. Defineadresi

Soru Note 8 pro Netflix hd sorunu

beni BL kilidi kapalı HD olarak seyrediyorum...
  9. Defineadresi

Haber Xiaomi Redmi Note 9'un Türkiye fiyatı açıklandı.

ilk yorum benden olsun....herkese hayırlı olsun emeğine sağlık hocam...vallaha şahsen ben bu fiyata bu telefonu asla almam...3000 tl ye 3 gb ram verilir mi bence verilmez...onu alacagıma 9s alırım daha iyi...bukadar gösteriş 3 gb ram için mi yani...
  10. Defineadresi

Sohbet Sohbet köşesi

arkadaşlar note 9 tanıtıldı bir konu açında yorumlar ve düşünceler gelsin
  11. Defineadresi

Yardım Rendmi Note 5 kamera ve video gürültüsü

garanti bitti be değerli hocam yıl oldu alalı
  12. Defineadresi

Sistem uygulamalarını (Miui App ve Google App) kaldırma[Rootsuz]

değerli hocam emeğinize sağlık bu arada hala exe dosyasını unutmuşsunuz eklemeyi konuda....yada ben mi göremedim...windows 7 benim
  13. Defineadresi

Yardım Rendmi Note 5 kamera ve video gürültüsü

degerlli hocalarım telefonum da eskiden böyle bir sıkıntıntı yoktu bu 1 aydır kamera ve video cekimerim iyice bozuldu..telefonumda zaten hayelet ekra saçmalığı vardı birde bu çıkı karşıma..video çekerken parazit mi desem gürültümü desem bilimeyiyorum,size ancak söyle anlatabilirim ,eski...
  14. Defineadresi

Sıcak Fırsat Huawei Watch GT2E 979TL

eğer samsung gear S3 frontier gibi özellikler barindiriyorsa alırım sırf bataryası yüzünden
  15. Defineadresi

Soru Mi 10 Pro 6250 TL olur mu?

ve kayıt yapılıyor ve onuda herkes yapmıyor ,çünkü çok zahmetli bir iş...kayıt yaptırdığınızda BL kilidi kapılı iken açılıp size veriliyor isteğe bağlı TWP de yüklüyor 1591902634 yok değerli hocam fırsatcılık değil gerçekten de fiyat bu ama vermeye değmez...
Üst Alt