deepseadiver kullanıcısının son içeriği

1. D

Soru POCO X6 Pro EU ROM Nasıl Yüklenir?

Merhaba arkadaşlar, poco x6 pro 5g için xiaomi.eu sitesinden hyperos stable rom hangisi?
  2. D

Soru mi 9t pro telefonun haftalık eu rom yükleme sonrası redmik20 pro olması

mi 9t pro telefonun haftalık eu rom yükleme sonrası redmik20 pro olmaması için ne yapmalıyız. Açılışta Redmi ve cihaz bilgisinde Redmi K20 pro yazması gibi. Telefonlar aynı olabilir ama bunu düzeltmek için Twrpden yükleyeceğim romda ne gibi bir değişiklik yapılması gerekli. Teşekkürler
  3. D

Soru V11.0.4.0 Eu Rom

xiaomi.eu_multi_HMK20ProMI9TPro_V11.0.4.0.QFKCNXM_v11-10 yayınlanmış kurup deneyen var mı acaba ,hala sorunlar aynı mı Mi9T Pro için
  4. D

MIUI 11 [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI11 V11.0.1.0.QFKMIXM

Güncelleme Xiaomi Beta grubu için stabil değil kamera-galeri vsvs sorunlar mevcut . Tavsiyem durduk yere uğraşmayın.
  5. D

Yardım Mi9T Miui 11 sürümünü tekradan Miui 10 düşürme

eski romu bul ve xiami flashtoola flashla .forumlar da nasıl yapıldığı anlatılıyor
  6. D

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

şuanda kullandığın rom en stabil olanı ben hindistan romu v11 eea da denedim v10330 kadar iyi değil tabi ki şimdilik
  7. D

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

merhaba rom mi 9t pro ve redmi k20 pro için ama bende ki mi 9t pro global bu romu yüklersem tel redmi ye mi dönecek nfc yüzünden sordum (kullaniyorum) ve bu romda kamera sorunu giderildi mi.tesekkurler 1574008411 merhaba rom mi 9t pro ve redmi k20 pro için ama bende ki mi 9t pro global bu romu...
  8. D

Yardım mi 5 prime

merhabalar bende mi5 prime ile aranıza katıldım. ben android 7 güncellemesini ve miui 8.2.2... güncellemesini yaptım. şöyle bir yol izledim 1.ayarlar 2.ek ayarlar 3.bölgeyi hindistan yaptım 4.güncelleyici uygulamasından güncelledim 5.bölgeyi tekrar türkiye yaparak sanırım 2 defa daha...
Üst Alt