DeepHunter kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım Mi 13 Ultra Fake Rom Değil Fakat Güncelleme Almıyor

Güncelleme alamazsınız hocam. Çin cihazlarının üzerinde gelen romlar güncellemeye müsait değil. Boşuna uğraşıp zaman harcamayın. Direnç kayıt yaptırdıktan sonra aynı yerden güncelleme yapabileceğiniz rom yüklenir.
  2. D

Yardım Note 13 pro+ 5G Direnç kayıtlı telefona IMEI atmam gerekiyor

IMEI güncelleyip global rom'a geçinde düzeldi arkadaşlar.
  3. D

Zaman ayırıp yazdığınız için teşekkür ederim hocam
  4. D

Arkadaşlar merhaba. Note 13 Pro+ 5G Y.D. telefona ilk önce direnç kayıt yapıldı ve yapan kişi verdiğim güncel IMEI yerine başka eski IMEI atmış ve 4.5g çekmiyor. Bunu kendilerine söylediğimde 50 tane takla atıp, 20 tane bahane ürettiler. Sonra başka bir yerden kendi verdiğim IMEI ücret...
  5. D

Soru TrueCaller Artık Türkiye'de Çalışmıyor.

Servis sağlayıcılar btk kararı ile bu uygulamaların çalışmasına izin vermiyor. Play Store'de buna uyarak Türkiye'de erişime kapattı.
  6. D

Yardım İndia rom nfc fix

Ben de; Redmi Note 13 Pro+ 5G için india rom nfc Fix var ise arıyorum. Konu takip.
  7. D

Rom Redmi Note 13 Pro Plus dirençli cihaza ROM önerisi

Hocam, Hindistan rom yüklenmiş ve şuan için tek sorun mobil ağ hızı 50 mbps civarında olacağına 3 mbps.
  8. D

Yardım Redmi Note 13 Pro Plus 5G mobil internet problemi

Aynı durumu ben de yaşıyorum. Hindistan rom yüklü bende ve ondan dolayı olduğunu düşünüyorum. Global romlarda sorun olmuyormuş.
  9. D

Yardım Redmi note 13 pro+ için kulaklık önerisi

Qcy Melobuds Anc Bluetooth 5.2 Tws Siyah Kulaklık Türkiye Garantili Fiyatı, Yorumları - Trendyol
  10. D

1400tl ye yaptılar hocam. Su geçirmez özelliğini tam bilemiyorum, test etmeye çekiniyorum ama yapan kişinin işçiliğini baya övüyorlardı.
  11. D

Rehber Xiaomi 13 E-Sim desteğini aktif etme

Bölge değişikliği yaptım lakin maalesef e-sim görünmüyor.
  12. D

Teşekkür ederim hocam. Güncellemeler geldi ve sıkıntısız kullanıyorum.
  13. D

Çözüldü Bluetooth cihazıyla kilit açma

İşin rast gelsin hocam. Sanırım sorun benim telefonun yazılımında. Çok teşekkür ederim yinede.
  14. D

Çözüldü Bluetooth cihazıyla kilit açma

Hemen deniyorum hocam, sonucu yazacağım. Çok teşekkür ederim. 1725050795 Menüler bu şekilde oldu hocam lakin açılmıyor yinede. İlk ekranda saat çıkması
Üst Alt