Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
güncellemeyi yaptıktan sonra global kararlı 11 den euya döndüm fakat daha önce kullandığım bluetooth kulaklığımı görmüyor canım sıkıldı bayağı uğraştım olmuyor aynı sorunu yaşayan varmı arkadaşlar bilgisi olan varsa sevinirim.
Gün içerisindede akşamda Hydrmrt kardeşimle yaptığım görüşmelerde kendisine yardımcı olmak için kendi konuşma mesajlarımın ekran görüntülerini attım. sevgili cantara forumda çok aktif olmasakta kimliğimizi gizlemeden bizlerde konular açıp insanlara destek olmak istiyoruz malesef bu imei...
tamam hocam bende onun yönlendirdiği arkadaşa para yatırıcaktım. allah razı olsun sayende bu bir kez daha dolandırılmaktan kurtuldum. Gerek yok Arkadaşım pasaportu olan varsa kayıt yapan yapıp bana verdiğim imeiyi atsın parasını ödiyim ödemediğimiz taktirdede heryere yazabilir adımızda...
m1803e1a 860 varsa iletişime geçsin bende pasaportu olana ortak olacağım. arkadaşlar işlemi nasıl tamamladığınızı açıklarsanız ona göre bizde o yoldan devam edelim. saygılar. Bu şekilde hala dolandırılmaya çalışıyoruz nasıl yapıcaz bilemedik.
Mi 8 6gb 256 860 ile başlayan imei kardeşi arıyorum M1803E1A model nolu İstanbul içi düşünen arkadaş yada kayıt sonrası ödeme alacak kimlik bilgileriyle gerekirse yanına giderek ödeme yaparak işlem yapacak güvenilir arkadaşlar yazarsa sevinirim.
DurumKAYITDIŞI OLDUGU TESPİT EDİLEN IMEIKaynak--Sorgu Tarihi24/05/2019Marka/ModelÜretici: Xiaomi Communications Co Ltd Pazar Adı: MI 8 Model Bilgileri:
e devlette böyle çıkıyor hocam model nosu çıkmıyor e devletten baktığımda telefon kapandı ondan olabilirmi.
buna nerden bakabiliyorum arkadaşım cihazın ayarlardaki model nosu M1803E1A
1558705685
işallah bende aynı şekilde gerçekleştiririm hat geldimi arkadaşlar telefon son güncelleme sonrası hatta gitti bende
Merhaba arkadaşlar bakıyorum genelde hep 128 yada 64 bende mi 8 256 var model no M1803E1A eğer pasaportu olan ortak arayan varsa bende İstanbul içi yapabiliriz 860 imei başlangıcı sevgiler
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi