DeePDe kullanıcısının son içeriği

1. DeePDe

Yardım Arka planda kamera kullanıyor sorunu

eyw hocam saolasın naptıysam kuramadım.
  2. DeePDe

malesef güvenlğin altında güncelleme aç kapa gibi bi ekran yok hocam can sıkmaya başladı saçmalık hala güncelleme ile bu sorunu çözmemeleri
  3. DeePDe

malesef stable yazılımda yüklenmiyor güvenlik uygulaamsı ne yaptıysam olmadı telefon root değil sistem uygulama yükleme izni vermiyor mi 8 cihazım
  4. DeePDe

MIUI 11 [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

güncellemeyi yaptıktan sonra global kararlı 11 den euya döndüm fakat daha önce kullandığım bluetooth kulaklığımı görmüyor canım sıkıldı bayağı uğraştım olmuyor aynı sorunu yaşayan varmı arkadaşlar bilgisi olan varsa sevinirim.
  5. DeePDe

Diğer [Ana Konu] Mi8 Kayıt Hakkında

Gün içerisindede akşamda Hydrmrt kardeşimle yaptığım görüşmelerde kendisine yardımcı olmak için kendi konuşma mesajlarımın ekran görüntülerini attım. sevgili cantara forumda çok aktif olmasakta kimliğimizi gizlemeden bizlerde konular açıp insanlara destek olmak istiyoruz malesef bu imei...
  6. DeePDe

tamam hocam bende onun yönlendirdiği arkadaşa para yatırıcaktım. allah razı olsun sayende bu bir kez daha dolandırılmaktan kurtuldum. Gerek yok Arkadaşım pasaportu olan varsa kayıt yapan yapıp bana verdiğim imeiyi atsın parasını ödiyim ödemediğimiz taktirdede heryere yazabilir adımızda...
  7. DeePDe

m1803e1a 860 varsa iletişime geçsin bende pasaportu olana ortak olacağım. arkadaşlar işlemi nasıl tamamladığınızı açıklarsanız ona göre bizde o yoldan devam edelim. saygılar. Bu şekilde hala dolandırılmaya çalışıyoruz nasıl yapıcaz bilemedik.
  8. DeePDe

mi 8/256 6 GB 860 ile başlayan varmı pasaportu olan irtibata geçerse sevinirim.
  9. DeePDe

Müdür benim model no:M1803E1A uygunsa benim için uygundur
  10. DeePDe

Yardım Mi 8 imei kardeşi aranıyor

Mi 8 6gb 256 860 ile başlayan imei kardeşi arıyorum M1803E1A model nolu İstanbul içi düşünen arkadaş yada kayıt sonrası ödeme alacak kimlik bilgileriyle gerekirse yanına giderek ödeme yaparak işlem yapacak güvenilir arkadaşlar yazarsa sevinirim.
  11. DeePDe

Hocam bulamıyorum ben aradım ama yok arkadaşlar özelden iletişime geçerse sevinirim
  12. DeePDe

DurumKAYITDIŞI OLDUGU TESPİT EDİLEN IMEIKaynak--Sorgu Tarihi24/05/2019Marka/ModelÜretici: Xiaomi Communications Co Ltd Pazar Adı: MI 8 Model Bilgileri: e devlette böyle çıkıyor hocam model nosu çıkmıyor e devletten baktığımda telefon kapandı ondan olabilirmi.
  13. DeePDe

buna nerden bakabiliyorum arkadaşım cihazın ayarlardaki model nosu M1803E1A 1558705685 işallah bende aynı şekilde gerçekleştiririm hat geldimi arkadaşlar telefon son güncelleme sonrası hatta gitti bende
  14. DeePDe

Şu an için Pasaporta 2. arayanlar özelden iletişime geçsin arkadaşlar özellikle istanbul
  15. DeePDe

Merhaba arkadaşlar bakıyorum genelde hep 128 yada 64 bende mi 8 256 var model no M1803E1A eğer pasaportu olan ortak arayan varsa bende İstanbul içi yapabiliriz 860 imei başlangıcı sevgiler MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt