Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkürler hocam, yalnız ben cihazı 2.el aldım ve imei kayıtlı idi satici içinde verilerim var diye ayarlardan cihazı sıfırliyor ve bana geldiğinde imei uçmuş vaziyette idi kendim imei sini çözdüm ve araştırmalarım sonucu sifirlandiginda veya otomatik güncellemeler yapıldığında yine aynı...
Peki şuan ki romun miui 14 e güncelleme den önce twrp ile modem backup alsam güncelleme sonrası geri yuklesem olur mu yani miui 12.5 modem yedeğini miui 14 e yüklemek.
Redmi note 10 pro cihazım var ve şuan 12,5 stabil yüklü. (yurt dışı imei işlemli) factory reset yapınca veya ayarlardan güncelleme yapınca imei gidiyor onu biliyorum fakat merak ettiğim xiaomi.eu dan redmi note 10 pro miui 14 romu indirip twrp ile kursam yine imei gider mi?
sunum güzel elinize emeğinize sağlık.
aynı sürüm orijinal ingilizce kullanıyorum. daha önce başka çevrilmiş bir miuipro rom denedima wifi problemi wardi.
wifi yada benzeri hatalar mevcut mu?
(miuipro birkere kullanan birdaha vazgeçemez)