Deejay_2006 kullanıcısının son içeriği

1. Deejay_2006

Rom RN 10 pro eu rom

Teşekkürler hocam, yalnız ben cihazı 2.el aldım ve imei kayıtlı idi satici içinde verilerim var diye ayarlardan cihazı sıfırliyor ve bana geldiğinde imei uçmuş vaziyette idi kendim imei sini çözdüm ve araştırmalarım sonucu sifirlandiginda veya otomatik güncellemeler yapıldığında yine aynı...
  2. Deejay_2006

Rom Redmi Note 10 Pro 14.0.1.0 xiaomi.eu

Peki şuan ki romun miui 14 e güncelleme den önce twrp ile modem backup alsam güncelleme sonrası geri yuklesem olur mu yani miui 12.5 modem yedeğini miui 14 e yüklemek.
  3. Deejay_2006

Rom RN 10 pro eu rom

Redmi note 10 pro cihazım şuan 12,5 stabil yüklü. (yurt dışı imei işlemli) factory reset yapınca veya ayarlardan güncelleme yapınca imei gidiyor onu biliyorum fakat merak ettiğim xiaomi.eu dan redmi note 10 pro miui 14 romu indirip twrp ile kursam yine imei gider mi? Gitse diyelim işlemler için...
  4. Deejay_2006

Rom Redmi Note 10 Pro 14.0.1.0 xiaomi.eu

Redmi note 10 pro cihazım var ve şuan 12,5 stabil yüklü. (yurt dışı imei işlemli) factory reset yapınca veya ayarlardan güncelleme yapınca imei gidiyor onu biliyorum fakat merak ettiğim xiaomi.eu dan redmi note 10 pro miui 14 romu indirip twrp ile kursam yine imei gider mi?
  5. Deejay_2006

Satıldı Pasaport kayıt hakkı

Fiyat?
  6. Deejay_2006

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Redmi pro için miuipro rom mevcut mu türkçe olarak?
  7. Deejay_2006

Soru ElectraBlue kernel deneyen oldu mu?

Google servis ve uygulamalarıni kurabildiniz mi? bi ara uğramıştım mi5 te.
  8. Deejay_2006

Rom MiuiPro(TR) ROM - Xiaomi Mi5

fix dosyasını paylaşabilirmisiniz hocam sakıncası yoksa?
  9. Deejay_2006

:( pil tasarrufu hata veriyor. bilgi. kendi türkçelestirmem de de aynı sıkıntıyı almıştım.
  10. Deejay_2006

çok iyi.. belarus lu arkadaşların bi bildiği war ki eklemişler dimi.. çok saol hocam. Downloading....
  11. Deejay_2006

teşekkür hocam. birde busybox ve supersu yu çıkarttınız mi?
  12. Deejay_2006

Soru Xiaomi mi5 sorunları

aynen hocam. çünkü fastboot stabil ve developer romlar denedim hatta birçok custom rom dahi..
  13. Deejay_2006

sunum güzel elinize emeğinize sağlık. aynı sürüm orijinal ingilizce kullanıyorum. daha önce başka çevrilmiş bir miuipro rom denedima wifi problemi wardi. wifi yada benzeri hatalar mevcut mu? (miuipro birkere kullanan birdaha vazgeçemez)
Üst Alt