Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese iyi günler
Orange fox yüklü.Eu rom var telafona imei attırmam gerekiyordu telefoncu yapapamış. Global rom ve orjinal twrp yüklemem gerekiyor. Şimdi globala nasıl çevirebilirim. Telefonda rot var ben orjinal twrp global rom ve rotu kaldırmak istiyorum. Lütfen yardım edin. Teşekkürler.
Herkese iyi günler
Redmi note 9 Pro cihazımı rootlamak istiyorum. Bu konuları hiç bilmiyorum. Bana adım adım anlatacak bir video ve uygulama ve doysaları indirip kurmada yardımcı olabilir misiniz. Bir de hangi romu yüklemeleyim hangisi iyi.
Teşekkürler..
Bende global 12.0.1 var Netflixi güncelledim . Netflixi açtığımda sorun yok full HD ama aradan zaman geçince hata oluşuyor uygulama kendi oturumu kapatıp açınca SD oluyor. Çözümü nedir. Drm Info uygulamasında l1 var gözüküyor.
İyi günler.
Cihazı ilk aldığım gibi hiç güncelleme yapmadım. Global 11.0.3 kararlı sürümü var. Telefondan genel olarak memnunum. Fakat Netflix de videolar SD olarak izlenmeye başladı. Bu daha önce yoktu. Sertifika olarak l3 var. Bu sorun nasıl çözülüyor. Telefonu güncellersem sorun düzeliyormu...