DeeJaWuu kullanıcısının son içeriği

1. D

Soru Redmi note 9 pro hangi sürümü kullanmalıyım

İyi günler. 12.5.4 Global sürümünü kullanıyorum. Şuan en güncel sürüm hangisi. Sizce güncellemelimiyim.
  2. D

Yardım Root kaldırma ve global rom yükleme yardım

Herkese iyi günler Orange fox yüklü.Eu rom var telafona imei attırmam gerekiyordu telefoncu yapapamış. Global rom ve orjinal twrp yüklemem gerekiyor. Şimdi globala nasıl çevirebilirim. Telefonda rot var ben orjinal twrp global rom ve rotu kaldırmak istiyorum. Lütfen yardım edin. Teşekkürler.
  3. D

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım

Karanlık mod kullansam şarja etkisi ne kadar olur.
  4. D

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım

3 gündür bu romu kullanıyorum şimdilik çok iyi yağ gibi akıyor .umarım ilerde sıkıntı çıkmaz
  5. D

% 50 şarj ile 7 saat ekran süresi. Önce global rom vardı oda iyiydi ama bariz olarak eu rom çok iyiyn~~
  6. D

Rom Redmi Note 9 Pro - Endonezya Kararlı Rom V12.0.4.0 QJZIDXM İndirme Bağlantıları

Eu rom kullanıyorum . Endonezya rom nasıl sizce geçmeye değermi. Aralarındaki farklar nedir.
  7. D

Eu rom a yeni geçtim fakat şebeke sürekli 4g çekiyor. Önceden 4.5 g sıkıntı olmuyordu. Çekiyordu. Şebeke ayarlarına baktım 4.5 g işaretli.
  8. D

Soru Redmi note9 Pro root yardım

Herkese iyi günler Redmi note 9 Pro cihazımı rootlamak istiyorum. Bu konuları hiç bilmiyorum. Bana adım adım anlatacak bir video ve uygulama ve doysaları indirip kurmada yardımcı olabilir misiniz. Bir de hangi romu yüklemeleyim hangisi iyi. Teşekkürler..
  9. D

Soru Redmi Note 9 Pro Netflix Hd

Bende global 12.0.1 var Netflixi güncelledim . Netflixi açtığımda sorun yok full HD ama aradan zaman geçince hata oluşuyor uygulama kendi oturumu kapatıp açınca SD oluyor. Çözümü nedir. Drm Info uygulamasında l1 var gözüküyor.
  10. D

Yardım Netflix SD sorunu

Yardımcı olacak kimse varmı forumda araştırdım ama tam çözüm bulamadım
  11. D

Yardım Netflix SD sorunu

İyi günler. Cihazı ilk aldığım gibi hiç güncelleme yapmadım. Global 11.0.3 kararlı sürümü var. Telefondan genel olarak memnunum. Fakat Netflix de videolar SD olarak izlenmeye başladı. Bu daha önce yoktu. Sertifika olarak l3 var. Bu sorun nasıl çözülüyor. Telefonu güncellersem sorun düzeliyormu...
  12. D

Yardım Mi 8 Lite V10.2.2.0 Sürümü Mobil Veri,Şebeke,4G Sorunu [ Bilinen ilk çözüm yöntemleri eklendi ]

Çok teşekkürler. Bende Android 9 var eski sürüme dönünce android 8 mi olucak yoksa 9 damı kalıyor.
  13. D

Yardım Mi 8 Lite V10.2.2.0 Sürümü Mobil Veri,Şebeke,4G Sorunu [ Bilinen ilk çözüm yöntemleri eklendi ]

Nasıl Dönecez adım adım anlatabilirmisin. bende android 9 ve 10.2.2.yüklü. Eski sürümü nerden indirecem ve nasıl yüklemem gerekiyor.
Üst Alt