debug kullanıcısının son içeriği

1. debug

Rom Note 8 Pro EU Rom Nasıl Yüklerim

kardeş ben seni anladım ezbere cevap veren çok https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/ burda 3 4 tane indirebileceğin altarnatif link var yavaş inme sorunu senden değil. ama bu sitede altarnetifleri dene
  2. debug

İnceleme Xiaomi Vacuum Mop Pro 2+ 3D Uzun Kullanım İnceleme

merhaba haritalama yaparken odanın biri kapalıydı şimdi o odayı nasıl dahil edebiliriz süpürme yaparken odanın kapınısı açsam yeni odayı dahil edermi?
  3. debug

İnceleme Xiaomi Vacuum Mop Pro 2+ 3D Uzun Kullanım İnceleme

merhaba haritalama yaparken odanın biri kapalıydı şimdi o odayı nasıl dahil edebiliriz süpürme yaparken odanın kapınısı açsam yeni odayı dahil edermi? merhaba haritalama yaparken odanın biri kapalıydı şimdi o odayı nasıl dahil edebiliriz süpürme yaparken odanın kapınısı açsam yeni odayı dahil...
  4. debug

Yardım POCO M3 Güncelleme Sonrası Açılmıyor

Nedense hep aynı sonuca varıyoruz bunun için de telefonun acılabilir olması gerekli. tel fastbootta ve klitli yöntemi yok
  5. debug

Yardım Poco m3 güncelleme sonrası hiç tepki vermiyor

Sorunda orda ya ben açmadım mi hasabı da kurmuştum ama kesinlikle olmuyor.
  6. debug

10 Günlük cihaz servise vereceğim. olmazsa çöp napalım
  7. debug

Özetle sanırım çözümü yok bootloader kilidi kapalı ise telefona rom yüklenmiyor.
  8. debug

Bu aracı kullanmak için bootloader kilidiniz açık olmalıdır. konuda arkadaş belirtmiş. kapalı.
  9. debug

herkes aynı şeyi yazmış ama çözüm yok Fastboot modda kaldı Bootloader kilitli cihaz acılmıyor nasıl bu klidi açabiliriz klasik nette anlatılanlar gibi olması imkansız CİHAZ AÇILMIYOR... Güncelleme sonrası Fastboot modda kaldı
  10. debug

Yardım Açılmayan Telefonun Bootloader Kilidini Kaldırma

POCO m3 programda yok cihaz fastboot ta kaldı
  11. debug

Yardım Arka planda kamera kullanıyor sorunu

bu sorunun çözümü halen yok sanırım Telefonu bu sorundan dolayı elden çıkaracak hale geldim
  12. debug

Rom Redmi 6 – Global Kararlı Rom V11.0.2.0.PCGMIXM İndirme Bağlantıları

arkada taraftan bahsetmiyorum ÖN bildirim ledinden bahsediyorum. Arkada taraftaki led tabikide değişmez...... 1579454708 arkada taraftaki led den bahseden olmadı bildirim ledi dediğimiz ön leddir..... ve renk değiştirebilir. o videodaki program ile ÖN ledin nasıl renk değiştirdiğiniz...
  13. debug

Sorumumu anlamadın yoksa hiçmi bu konuda bilginiz yok. Led her renk yanar. lede giden voltaj değiştiği sürece farklı renk yanar diye devam edeceğim ama belliki bir bilgin yok. eklediğim linki izle ne demek istediğimi anlarsın
  14. debug

birşey merak ediyorum redmi 6 da led bildirim ışığı seçneklerinde renk ayarı yok. birde whatsapp içinde bildirim ledi renk ayarı var ama rengi ne yaparsanız yapın yine beyaz yanıyor. bunun bir çözümü varmı?
  15. debug

Yardım Redmi 6 yüz tanıma

Aynen Türkiye de bu özellik neden kullanılmıyor. Destek var ama özellik verilmiyor. Hiç hoş bir durum değil
Üst Alt