debaya kullanıcısının son içeriği

1. debaya

Rom [Android 11] POSP-v4.0.0 [ALPHA]

Temiz Kurulum: - En güncel MIUI firmware'i yükleyin - ROM'u flaşlayın - Format Data yapın - Yeniden başlatın NOT: - Bu rom çok erken aşamadadır, bazı sorunlar çıkabilir. - Android 11'in şifrelemesi henüz TWRP tarafından desteklenmiyor, bu yüzden tüm /data kısmını TWRP'den göremeyecekseniz...
  2. debaya

Yardım Instagram video paylaşırken hata

uzun süredir bu sorunu yaşıyorum. şu anda en güncel xiaomi.eu betasını kullanıyorum. fakat sorun bir türlü düzeltilmedi. mesela ben hikayeye 30 saniye video yüklüyorum. onları parçalara bölüyor. ilkini yüklüyor diğerlerinde hata veriyor kesinlikle yüklemiyor. mi 9t kullanıp bu sorunu yaşamayan...
  3. debaya

Yardım Magisk ve twrp Yüklü Global Rom nasıl güncellenir?

mi 9t için stock recovery linki atabilir misiniz?
  4. debaya

Rom [PIE/PORT] MIUI 10 EU Beta Redmi Note 4/4X [Mido][9.3.3][FINAL][06.09.2019]

wipe işlemini eksik yapmış olabilirsiniz. zip dosyası yüklendikten sonra solda 'dalvik ve cache temizle' seçeneği çıkıyor. önce ona basıp sonra yeniden başlatın.
  5. debaya

hangi twrp sürümünü kullanıyorsunuz?
  6. debaya

çalışıyor çok teşekkürler. kesinlikle stock kameradan iyi çekiyor. bu arada rom için yorum yapayım. sistem ayarlarını kurcalayınca bazen donup kapasitif tuşları iptal ediyor. onun dışında sorunu yok. güncelleme: rastgele şekilde ara sıra kapasitif tuşları devre dışı bırakıyor. böyle bir sorunu...
  7. debaya

uyumlu gözüküyor fakat bu forumda bulduğum 2 apk da ayrıştırma hatası verip kurulmadı.
  8. debaya

kurdum gayet güzel. gcam yükleyebilir miyiz acaba?
  9. debaya

Yardım Cihazımda custom romlar düzgün çalışmıyor

eu rom yükledim. başta "miui hesabınız bu numara için kilitli. şifrenizi girin."uyarısı kaldım. şifremi girince her şey düzgün çalıştı. ama aosp tabanlı romlarda bunu sormadığı için otomatik olarak kilitli kalıyor.
  10. debaya

evet her şeyi tamamen siliyorum.
  11. debaya

telefonumun bootloader kilidini açtım. twrp flashladım ve magisk ile rootladım. denemek amaçlı xda ve bu forumdan 4-5 farklı custom rom indirdim. miui olan hiç açılmadı telefonu kilitledi. aosp tabanlı romlarda ise wifi, bluetooh, mobil veri gibi temel şeyler çalışmadı. sadece birinde değil...
  12. debaya

Rom [PORT]sGSİ Xiaomi.eu_mido_v10_9.7.18_9.0_Pie By Escobar1945

android 9 için en stabil miui rom bu mudur? bu stabil değilse tavsiyesi olan var mı acaba?
Üst Alt