Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şu anda picsel rom'undayım ve özellikle açılış hızı, ram yönetimi gibi konulardan çok memnunum. android 11 aynı stabiliteye sahip olana kadar değiştirmeyi düşünmüyorum şimdilik. kullananlar deneyimini yazar umarım.
deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler. android 11'in android 10'dan ne gibi farklarını gördünüz? bu arada ben de android 11 için gapps paylaşayım:
https://sourceforge.net/projects/nikgapps/files/Releases/NikGapps-R/
Temiz Kurulum:
- En güncel MIUI firmware'i yükleyin
- ROM'u flaşlayın
- Format Data yapın
- Yeniden başlatın
NOT:
- Bu rom çok erken aşamadadır, bazı sorunlar çıkabilir.
- Android 11'in şifrelemesi henüz TWRP tarafından desteklenmiyor, bu yüzden tüm /data kısmını TWRP'den göremeyecekseniz...
uzun süredir bu sorunu yaşıyorum. şu anda en güncel xiaomi.eu betasını kullanıyorum. fakat sorun bir türlü düzeltilmedi. mesela ben hikayeye 30 saniye video yüklüyorum. onları parçalara bölüyor. ilkini yüklüyor diğerlerinde hata veriyor kesinlikle yüklemiyor. mi 9t kullanıp bu sorunu yaşamayan...
orası tamam da sistem açılmıyor. magisk de kuruyorum olmuyor. boot animasyonu gelmeden recovery'e atıyor.
1588442043
olmayınca xiaomi eu'nun eski sürümlerimi kurayım dedim (stabil ve beta). onlarda da aynı hatayı aldım. halbuki daha önce kullanmıştım. stock rom yükledim şimdi açıldı. garip cidden.
dediğiniz recovery'i yükledim. adımları birebir yaptım. recovery'e atıyor hocam. nasıl çözebiliriz
şunu fark ettim wipe yapıp dosyayı atacacağım zaman iki adet depolama görüyor. reboot recovery deyince düzeliyor. bu yüzden olabilir mi