Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Temiz Kurulum:
- En güncel MIUI firmware'i yükleyin
- ROM'u flaşlayın
- Format Data yapın
- Yeniden başlatın
NOT:
- Bu rom çok erken aşamadadır, bazı sorunlar çıkabilir.
- Android 11'in şifrelemesi henüz TWRP tarafından desteklenmiyor, bu yüzden tüm /data kısmını TWRP'den göremeyecekseniz...
uzun süredir bu sorunu yaşıyorum. şu anda en güncel xiaomi.eu betasını kullanıyorum. fakat sorun bir türlü düzeltilmedi. mesela ben hikayeye 30 saniye video yüklüyorum. onları parçalara bölüyor. ilkini yüklüyor diğerlerinde hata veriyor kesinlikle yüklemiyor. mi 9t kullanıp bu sorunu yaşamayan...
wipe işlemini eksik yapmış olabilirsiniz. zip dosyası yüklendikten sonra solda 'dalvik ve cache temizle' seçeneği çıkıyor. önce ona basıp sonra yeniden başlatın.
çalışıyor çok teşekkürler. kesinlikle stock kameradan iyi çekiyor.
bu arada rom için yorum yapayım. sistem ayarlarını kurcalayınca bazen donup kapasitif tuşları iptal ediyor. onun dışında sorunu yok.
güncelleme: rastgele şekilde ara sıra kapasitif tuşları devre dışı bırakıyor. böyle bir sorunu...
eu rom yükledim. başta "miui hesabınız bu numara için kilitli. şifrenizi girin."uyarısı kaldım. şifremi girince her şey düzgün çalıştı. ama aosp tabanlı romlarda bunu sormadığı için otomatik olarak kilitli kalıyor.
telefonumun bootloader kilidini açtım. twrp flashladım ve magisk ile rootladım. denemek amaçlı xda ve bu forumdan 4-5 farklı custom rom indirdim. miui olan hiç açılmadı telefonu kilitledi. aosp tabanlı romlarda ise wifi, bluetooh, mobil veri gibi temel şeyler çalışmadı. sadece birinde değil...