Death kullanıcısının son içeriği

1. D

Rom RN 10 Pro Xiaomi.EU MIUI 13.0.2.0 | Android 12.

Arkadaşlar kullananlar bilgi paylasabilir mi acaba değişiklikler neler batarya hız nasıl.
  2. D

Ana Başlık Redmi Note 10 Pro [Global] Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Xiaomi eu MIUI 13 romunu deneyen oldu mu arkadaşlar.
  3. D

Rom Mi 10T - Mi 10 T PRO -K30S ULTRA Xiaomi.eu 12.5.1.0 Stable

Endonezya romunu kullanmaya başladım cidden super tavsiye ederim.
  4. D

MIUI 12.5 Mi 10T/Pro (Apollo) - Endonezya Kararlı Rom (Enhanced) V12.5.2.0.RJDIDXM İndirme Bağlantıları

Teşekkürler. Eu stabil romda hem sensör problemi aşırı derecede oluyor birde telefonu K30s ultra olarak görüyor ondan değiştirmek istiyorum.
  5. D

MIUI 12.5 Mi 10T/Pro (Apollo) - Endonezya Kararlı Rom (Enhanced) V12.5.2.0.RJDIDXM İndirme Bağlantıları

Arkadaşlar eu stabil kullanıyorum bu romda uygulama kasası varmı acaba?
  6. D

Rom Mi 10T - Mi 10 T PRO -K30S ULTRA Xiaomi.eu 12.5.1.0 Stable

Arkadaşlar mi 10t kullanıyorum eunun 12.5.5 stabil sürümünü yükledim yalnız iki sorunum var 1. Telefonu Redmi K30S Ultra 2. Yakınlık sensörü orjinal romda sorunsuz şekilde çalışıyordu ama eu romda biraz sıkıntılı sizde de aynı mı?
  7. D

Rom Xiaomi Mi 10T/K30S Eu Rom (Fastbooot)

Arkadaşlar mi 10t kullanıyorum eunun 12.5.5 stabil sürümünü yükledim yalnız iki sorunum var 1. Telefonu Redmi K30S Ultra 2. Yakınlık sensörü orjinal romda sorunsuz şekilde çalışıyordu ama eu romda biraz sıkıntılı sizde de aynı mı?
  8. D

Soru Yeni rom yok mu?

Nasıl yilda 2 defa. Ben gecen sene bir suru eu stabil rom yükledim.
  9. D

Soru Yeni rom yok mu?

Arkadaslar Eu Stabil 12.0.3 romjnu kullaniyorum. Uzun zamandır costum stabil rom stabil rom bulamıyorum cop mu oldu bizim cihazlar.
  10. D

Soru Haylou LS05 mi İmilab KW66 mi?

Arkadaşlar iki saat arasinda gidip geliyorum. Benim için bildirimleri düzgün almam önemli. İmilab KW66 nin durusu daha asil duruyor bir turlu karar veremedim. 300-400 tl butcem var yardımcı olursanız sevinirim. Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. D

Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Masik 13.1 nasıl hocam bilgi verirmisin. Bende mi 8 kullanıyorum hata varmı ekstra bir özellik varmı vs?
  12. D

MIUI 12 Masik X 16.1 [MIUI 12] Rom İndirme Bağlantıları

Ekstra bir özellik varmı bu romda acaba bilgi verir misiniz?
  13. D

MIUI 12 Masik X 16.1 [MIUI 12] Rom İndirme Bağlantıları

Valla 4 gözle bende bekliyorum
  14. D

Soru TWRP Şifre Koymak

Ya kolay kolay oyle birsey yapilmaz ama orada twrpde bir acigin olmasi beni rahatsiz ediyor.
  15. D

Soru TWRP Şifre Koymak

Alla alla ben koymaya calisiyorum yapamaiyorum.
Üst Alt