Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar iki saat arasinda gidip geliyorum. Benim için bildirimleri düzgün almam önemli. İmilab KW66 nin durusu daha asil duruyor bir turlu karar veremedim. 300-400 tl butcem var yardımcı olursanız sevinirim.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar aops romlarda cihaza normal şifre koyduğumuz da twrp girişinde de ayni şifreyi istiyor. Ama miui romlarda böyle birşey yok. Herhangi biri sırf gıcıklık olsun diye saniyeler içinde telefonumdaki herşeyi silebilir. Miuide twrp girişine şifre koymanın bir yolu varmı acaba?
Bir sorum daha olacak eski mesajlarımın yedeği gelmiyor yeni mesajlardada xx mesaj esitlenemedi diye yazıyor. Bulutta i.mi.com da eski mesajlarda duruyor. Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi esitleme simkart da acik. Bunun bir turlu sebebini bulamadim ve ilk defa miuiproda oldu bu. Birde ikinci...
Yav dostum anlamak mi istemiyorsun veya baska birsey mi bilemedim. Android 10 oncesi /system/app veya /system/media yada en basiti etc/host dosyasini silip degistirebiliyordum herhangi bir roor dosya yoneticisi ile simdi magiskden yetkileri vermeme ragmen hata veriyor. Sen daha once yapmadiysan...
Arkadaşlar 9.10.17 ve 9.10.24 sürümünde root dosya yoneticileri ile system/app klasorundeki veya başka yerdeki dosyalari silip degistirebiliyor musunuz? B ndr magiskin son versiyonu yuklu oldugu ve root dosya yoneticisine yetkiler verildiği halde yetki hatasi veriyor.
Magisk i twrp ile kurup sonra root bolmunu gösteren dosya yoneticisine magisk ile yetki verip denediniz mi. Ben en son stabil eu da denedim ve android 10 öncesi bütün romlarda sildim değiştirdim.
Mi 8 için 8.0`ı yükledim magisk manager de yüklü yetkilere verildi ama dosya yöneticileri ile system dosyalarında ki birşeyi değiştirip silemiyorum yetki hatası veriyor. Bunun bir çözümü varmı acaba?