Death kullanıcısının son içeriği

1. D

Soru Yeni rom yok mu?

Arkadaslar Eu Stabil 12.0.3 romjnu kullaniyorum. Uzun zamandır costum stabil rom stabil rom bulamıyorum cop mu oldu bizim cihazlar.
  2. D

Soru Haylou LS05 mi İmilab KW66 mi?

Arkadaşlar iki saat arasinda gidip geliyorum. Benim için bildirimleri düzgün almam önemli. İmilab KW66 nin durusu daha asil duruyor bir turlu karar veremedim. 300-400 tl butcem var yardımcı olursanız sevinirim. Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. D

Soru TWRP Şifre Koymak

Arkadaşlar aops romlarda cihaza normal şifre koyduğumuz da twrp girişinde de ayni şifreyi istiyor. Ama miui romlarda böyle birşey yok. Herhangi biri sırf gıcıklık olsun diye saniyeler içinde telefonumdaki herşeyi silebilir. Miuide twrp girişine şifre koymanın bir yolu varmı acaba?
  4. D

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Mesajlari yedeklemenin yedegi almanin baska.bir yolu yok mu acaba? MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. D

Telegrami nedir miuipronun? MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. D

Bir sorum daha olacak eski mesajlarımın yedeği gelmiyor yeni mesajlardada xx mesaj esitlenemedi diye yazıyor. Bulutta i.mi.com da eski mesajlarda duruyor. Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi esitleme simkart da acik. Bunun bir turlu sebebini bulamadim ve ilk defa miuiproda oldu bu. Birde ikinci...
  7. D

Çok teşekkürler hocam sabahtan bu yana sinir etmişti beni. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. D

Durmadan bu hata gelip gelip kayboluyor saliselik oluyor bu neden kaynaklanir arkadaslar? MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. D

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Android 10 öncesi bütün romlarinda.
  10. D

Rom Revolution OS - MiUI

9.10.31 versiyonunu kuran olursa system dosyalarını silme degistirme yapilabiliyormu bakabilirmi acaba.
  11. D

Yav dostum anlamak mi istemiyorsun veya baska birsey mi bilemedim. Android 10 oncesi /system/app veya /system/media yada en basiti etc/host dosyasini silip degistirebiliyordum herhangi bir roor dosya yoneticisi ile simdi magiskden yetkileri vermeme ragmen hata veriyor. Sen daha once yapmadiysan...
  12. D

MIUI 11 [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Arkadaşlar 9.10.17 ve 9.10.24 sürümünde root dosya yoneticileri ile system/app klasorundeki veya başka yerdeki dosyalari silip degistirebiliyor musunuz? B ndr magiskin son versiyonu yuklu oldugu ve root dosya yoneticisine yetkiler verildiği halde yetki hatasi veriyor.
  13. D

Hayır android 10 yani 9.10.17. ve 9.10.24 sürümlerinde yetki hatası veriyor system dosyalarinda
  14. D

Magisk i twrp ile kurup sonra root bolmunu gösteren dosya yoneticisine magisk ile yetki verip denediniz mi. Ben en son stabil eu da denedim ve android 10 öncesi bütün romlarda sildim değiştirdim.
  15. D

MIUI 11 Masik X ™ Rom 7.2 MIUI 10

Mi 8 için 8.0`ı yükledim magisk manager de yüklü yetkilere verildi ama dosya yöneticileri ile system dosyalarında ki birşeyi değiştirip silemiyorum yetki hatası veriyor. Bunun bir çözümü varmı acaba?
Üst Alt