dearlover kullanıcısının son içeriği

1. D

Soru Magisk ile font yükleme

Selamlar. Mi-Globe MIUI 12.5 romunu kurdum ve magisk v22 sürümü yüklü geldi. Bu sürüm ile zipli magisk fontları yükleyemiyorum. Magisk 20.4'te bir sorun yoktu ve yükleme yapılabiliyordu. Tüm sistemi kapsayan font packları nasıl yükleyebilirim?
  2. D

Soru Mi 9T Garanti Süreci Hakkında

Selamlar. Mi 9T cihazımı ghost touch sebebiyle KVK servise göndereli bugün 3 hafta oldu. Herhangi bir bilgilendirme yok süreç ile ilgili. Cihaz takip sitesinde, telefon gittiğinden beri hep aynı bilgiler yazıyor. Sizce süreç ne zaman tamamlanır? Bu kadar süre geçtikten sonra "gol atma" durumuna...
  3. D

Yardım Dokunmatik Sorunu

Arkadaşlar selam. MI9T telefonda dokunmatik sorunu yaşıyorum. Telefonun üst orta sağ kısımda sürekli oraya tıklıyorum ya da basılı tutuyorum gibi dokunmatik sorunu var. Telefon bunu kendi kendine yapıyor. Kapatıp açınca bir süre olmuyor ama sonradan yine başlıyor. İşlemciye fazla yük bindiğinde...
  4. D

Soru Mi 9T Global romdan Hindistan roma geçiş

Arkadaşlar selam. Kullandığım Mi 9T telefonun bootloader kilidini açıp, mi flash ile global romu silip Hindistan romuna geçiş yapabilir miyim? Yapıyorsak eğer, Hindistan romunu kullanmanın avantajları ya da dezavantajları nelerdir? Duvar kağıdı döngüsü, yazı tipi, temalardaki çokluk gibi birkaç...
  5. D

Yardım MI9T font yüklemesi sonrası açılmıyor

Arkadaşlar, az önce tema mağazasından Samsung One yazı tipini yükledim. Yeniden başlattan sonra telefon açılmıyor. Telefon başlarken ekranda MI yazısı kalıyor ve herhangi bir işlem yapılmıyor. Nasıl çözebilirim sorunu? Telefon orjinal, root rom vs yok.
Üst Alt