Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telofonum Mi A2. Uzun zamandır orijinal kullanıyordum fakat kısa süre önce bozuldu. Trendyol, hepsiburada gibi yerlerin de orijinalliğinden emin olamıyorum çünkü çok ucuzlar. Mümkünse dediğim yerler gibi olan internet sitelerinden dönüştürücü önerebilir misiniz güvenilir?
Telefonum delta servis garantili ama garantisi bitti. USB girişinin bozulmasından dolayı servise vermem gerek. Ankara'dayım ama teknik servis bulamadım hepsi mağaza, delta servise mi götürmeliyim yine önerir misiniz? Ya da Ankara'da bildiğiniz güvenilir servis varsa söyler misiniz?
Başlıkta da dediğim gibi güvenebileceğim N11, hepsiburada satıcısı vs. varsa link atar mısınız? Ankara da 1-2 yer var fakat orijinal ürün satmıyorlar sanırsam, o yüzden internetten almak istiyorum.
Şarjım sıfırken şarja takıp biraz bekledim. 15 olunca açmak için power tuşuna basınca / 10 sn basılı tutunca beyaz ekranda android yazısı gelip sonra tekrar kapanıyor. Şarja takınca da bi açılıp bi kapanıyor napmalıyım? (ilk defa olmuyor ve bu sebepten dolayı garantiye gitmişti.)
Çok fazla kulaklık ve dönüştürücü bozduğum için type c almayı düşünüyorum, (telefonum Mi A2) başta type c olmak üzere kulak içi kulaklık önerebilir misiniz en fazla 70-80 liraya?