ddinc kullanıcısının son içeriği

1. D

İnceleme Mi 9T Deji Batarya Değişimi

5 ay dan beri Mİ9t cihazımda kullanıyorum çok memnunum
  2. D

Soru Mi9T den hangi Xiaomi veya Redmi ye geçmek mantıklı ?

1625153972 Birde Amolede alışınca zor gelebilir haklısınız bildirimler felan ekran da görmeye de alışınca insan
  3. D

Soru Mi9T den hangi Xiaomi veya Redmi ye geçmek mantıklı ?

arkadaşlar hali hazirda Mİ9 t 128 kullanıyorum bu cihazı bi yakınıma vericem, fotoğraf çekmeyi seven biriyim , oyun pek oynamam yine Xiaomi ve ya Redmi den hangi cihazı önerirsiniz ? bataryası iyi olması önceliğim , birde ellerim küçük fazla büyük bi cihaz istemiyorum ,teşekkürler.
  4. D

resimde açık gibi duruyor ama diil, sıfıra sıfır kapak şuan , pil olarak güzel aynen memnunum şuan
  5. D

ben yeni değiştirdim deji batarya taktırdım hiç bi sorun yok kapak kapanmama gibi çok memmunum 1624613123 batarya ilk günü 1 kere şarz oldu deji durum bu şekilde şuan
  6. D

Mi9 t deji batarya değişimi

Herkese selamlar Mİ9 t kullanıyorum; eskiyen bataryamı yeni aldığım deji batarya ile 1 saat önce bi telefon tamircisi arkadaşımla değiştirdim . forumlar da daha önce yazılanlar gibi kapak tam oturmama problemi olmadı, arka kapak orjinali gibi oturdu. şuan farkı hissetmeye başladım pilin, günde...
  7. D

Mi9 t eskiyen batarya

Herkese selamlar Mİ9 t kullanıyorum; eskiyen bataryamı yeni aldığım deji batarya ile 1 saat önce bi telefon tamircisi arkadaşımla değiştirdim . forumlar da daha önce yazılanlar gibi kapak tam oturmama problemi olmadı, arka kapak orjinali gibi oturdu. şuan farkı hissetmeye başladım pilin, günde...
  8. D

Çözüldü mi9t always on display

Çok teşekkür ederim oldu
  9. D

Çözüldü mi9t always on display

Arkadaşlar selamlar mi9t kullanıyorum ithalatçi garantili, fakat always on display ekranında still içinde sade 2 tane düz saat var, bu robot , ağaç vs animasyonu çıkmıyor telim güncel miu 12 , yardımcı olursanız sevinirim.
  10. D

Ana Başlık Sıkça Sorulan Sorular

Arkadaşlar kilit ekranın da saat var always on açık, ekrana çift tıklama etkin, ekrana çift tıklayınca, sonra sın da yüze götürünce ekran açılıyor, ama ben direk çift tıklamadan açılsın istiyorum onu yapamadım
  11. D

anladım , teşekkür ederim..
  12. D

hocam orayı da seçtim ama yine olmadı..
  13. D

arkadaşlar selamlar, bgn itibari ile mi8 ile aranıza katılmış bulunmaktayım, cihazı ithalatçı garantili aldım, fakat yüz tanıma aktif edemedim, bölge hindistan seçin dediler yaptım ama olmadı , yardımcı olabilirmisiniz, teşekkürler..
Üst Alt