Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anaaaa yıl olmuş 2022 hala adam gibi telefon icat edilmemiş mi ya??
Benim istediğim XİAOMİ'lerdeki gibi instagram story vs sorunları olmasın , bataryası 2 gün gitsin , video fotoğraf iyi çeksin. Hafızada 256 olsun. İşlemcide önemli tabi
Huawei hiç kullanmadım. Google servisleri sıkıntı diye biliyorum. Ben sıfır almak istiyorum bu sefer ya , bootlader falan imei falan uğraşmak istemiyorum. Mİ 10 VE Mİ 11 diyorsunuz yani ?
XİAOMİ resmi sitesine girdiğimizde zaten Mİ kategorisinde çok'ta bir Mİ ürünü yok. En son model olarak T11 Pro gözüküyor. 13 BİN TL. onun bir altı T11 var 9.999 TL ,
Bütçem 15 BİN TL.
One Plus 9 Pro'yu çok övüyorlar fakat tasarım olarak beğenmiyorum. Ayrıca İşletim sistemini sevmiyorum.
Hayır farklı bir room yüklemeyi denemedim. Sorun'dan dolayı cihazı değiştirmek değil , sadece yeni bir model almak düşüncesindeyim. Ayrıca 256 GB gibi bir depolama alanıyla almak istiyorum. Fakat android'te bukadar sorun varsa , bir Mİ serisine 10 BİN , 13 BİN TL vermek düşündürüyor. Alıp pişman...
Merhabalar , XİAOMİ Redmi Note 8 kullanıyorum. Telefondan oldukça memnun'(dum) fakat bazı sorunlar çıkana kadar. Örneğin ; İnstagrama story atılmıyor. Hata veriyor. Ayrıca telefon kamerasında video çekerken garip garip videoda hareketlenmeler mevcut. Galeri'den bir videoyu kestiğimde , iki...
xiaomi redmi note 8 kullanıyorum. yedekleme alıp telefonu sıfırlayacağım. Cloud kullanmıyorum. Bilgisayara yedekleme alma kafasındayım. Telefonu komple rehber , uygulama , fotoğraf video vs.. nasıl yedekleme alabilirim? internette araştırma yaptım adam gibi bir bilgiye ulaşamadım. Mİ PC SUİTE...
Merhabalar , Cihazım ; XİAOMİ REDMİ NOTE 8 64 GB tır. Biliyorsunuz ki ÇİFT SİM var , her biri 4 AY ' lık İMEİ olmak üzere toplam 8 Aylık İMEİSİ mevcuttur.
Benim İMEİ bittikten sonra aynı şekilde İMEİ 8 aylık nasıl atabilirim ?