Dazmanya34 kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım Neden xiaomi almalıyım? Yardım

Kesinlikle bekleyelim bakalım.. Ne çıkacak ona göre alırım. Teşekkürler.
  2. D

Anaaaa yıl olmuş 2022 hala adam gibi telefon icat edilmemiş mi ya?? Benim istediğim XİAOMİ'lerdeki gibi instagram story vs sorunları olmasın , bataryası 2 gün gitsin , video fotoğraf iyi çeksin. Hafızada 256 olsun. İşlemcide önemli tabi
  3. D

Nisan ayını mı bekleyeyim yeni model için ?
  4. D

Oneplus 17 BİN Küsür TL pahalı ya geliyor :D Abim japonyada , orda 10 BİN TL imiş. Ama burada açtırmak gerekiyor falan
  5. D

Huawei hiç kullanmadım. Google servisleri sıkıntı diye biliyorum. Ben sıfır almak istiyorum bu sefer ya , bootlader falan imei falan uğraşmak istemiyorum. Mİ 10 VE Mİ 11 diyorsunuz yani ?
  6. D

XİAOMİ resmi sitesine girdiğimizde zaten Mİ kategorisinde çok'ta bir Mİ ürünü yok. En son model olarak T11 Pro gözüküyor. 13 BİN TL. onun bir altı T11 var 9.999 TL , Bütçem 15 BİN TL. One Plus 9 Pro'yu çok övüyorlar fakat tasarım olarak beğenmiyorum. Ayrıca İşletim sistemini sevmiyorum.
  7. D

Kesinlikle :D Android'te rahatım ama bana uyan bir telefonu bulmam lazım.
  8. D

Mİ kategorisinden hangilerini önerirsin?
  9. D

Özür dilerim yanlışıkla seni etiketlemişim :D İphone 6 kullanmıştım. İnanın çok zor sıkıntılar yaşadım , gerek şarj olsun , gerek yedekleme olsun.
  10. D

İphone nasıl A Class oluyor acaba? Bataryası çok hızlı bitmiyor mu onların , İphone'ciler şikayetçi bu durumdan. Adamlar powerbank ile geziyor.
  11. D

Hayır farklı bir room yüklemeyi denemedim. Sorun'dan dolayı cihazı değiştirmek değil , sadece yeni bir model almak düşüncesindeyim. Ayrıca 256 GB gibi bir depolama alanıyla almak istiyorum. Fakat android'te bukadar sorun varsa , bir Mİ serisine 10 BİN , 13 BİN TL vermek düşündürüyor. Alıp pişman...
  12. D

Merhabalar , XİAOMİ Redmi Note 8 kullanıyorum. Telefondan oldukça memnun'(dum) fakat bazı sorunlar çıkana kadar. Örneğin ; İnstagrama story atılmıyor. Hata veriyor. Ayrıca telefon kamerasında video çekerken garip garip videoda hareketlenmeler mevcut. Galeri'den bir videoyu kestiğimde , iki...
  13. D

Soru xiaomi redmi note 8 yedekleme alma sorunu

yokmu bilen ?
  14. D

Soru xiaomi redmi note 8 yedekleme alma sorunu

xiaomi redmi note 8 kullanıyorum. yedekleme alıp telefonu sıfırlayacağım. Cloud kullanmıyorum. Bilgisayara yedekleme alma kafasındayım. Telefonu komple rehber , uygulama , fotoğraf video vs.. nasıl yedekleme alabilirim? internette araştırma yaptım adam gibi bir bilgiye ulaşamadım. Mİ PC SUİTE...
  15. D

Yardım Redmi Note 8 imei atma 8 aylık

Merhabalar , Cihazım ; XİAOMİ REDMİ NOTE 8 64 GB tır. Biliyorsunuz ki ÇİFT SİM var , her biri 4 AY ' lık İMEİ olmak üzere toplam 8 Aylık İMEİSİ mevcuttur. Benim İMEİ bittikten sonra aynı şekilde İMEİ 8 aylık nasıl atabilirim ?
Üst Alt