Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi twrpden direk bunu yükleme yapacağım zaman telefona format atiyormuyuz bilgisayarım malesef yok telefonumu yeni aldım daha önce Samsung note kullanicisiydim Xiaomi hakkında hiçbir bilgim malesef yok arastira asastira twrpden nasıl rom yüklenir öğrendim diğer konular hakkında hiçbir bilgim...
Son sürüm ise bu güncelleme nedir acaba bende kuramadım benim cihazda yurtdışı i meil kayıtlı yardımcı olurmusunuz
1566908827
Bu güncelleme yi kuramiyoruz
Güncelleme dosyası indiğinde telefon kapanıp açılıyor ve aynı şekilde sifirlanmis olarak kalıyor güncellemeyi yüklenmiyor yada ben yalnis mi yapıyorum birde rom yüklemeden önce telefon format atıldıktan sonraki rom yüklenmesi gerekiyor format atmadan rom yüklüyorum bunkonular hakkında hiç bir...
mi 9 v10.2.28.0 PFAEUXM kararli 2.2 guncelleme hatasi güncellemeyi otomatik olarak telefondan indirip trwpyi açıp indirdiğim dosyayi kuruyorum lakin error hatası alıyorum ve güncelleme başarısız oluyor cihaz bilgisi resmini ekledim altta yardımcı olursanız sevinirim mi yeni kullanıcısıyim...