Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 13 güncellemesi alacak akıllı telefonların listesi daha önce ortaya çıkmıştı. Oldukça eski modellerin de yer aldığı listeyi aşağıda bulabilirsiniz:
Yanlız beni Listede Şaşırtan Cihaz Redmi Note 6 Pro Oldu Çünkü Resmi Olarak Daha Mıuı 12 Almayan Cihaz Nasıl Listeye Eklenmiş Anlamadım Yada...
Miui 11 ve miui 12 custom çeşitli romlar denedim çift tıkla ekran uyandırma sorunu geçmedi niye anlayamadım ayarlardan açık oldugu halde durum aynı çift tıkla kilitlemede sıkıntı yok aslında kilitlendikten hemen sonra çift tıkladıgında ekran uyanıyor fakat belli bir süre geçtikten sonra...
Masik p gayet stabil ve düzgün kullanışlı miui arayüzlü bir rom kullanmak istemeyenler vardır beta romdanda herhangi bir farkını görmedim sonuçta masik p romda miui romlar gibi sadece içindeki uygulamalar çıkarılmış
Bende uzun süre revolation os v10 ve masik p v10 kullandım şuanda halen masik p kullanıyorum dedigim gibi bir çok rom kullandım redmi note 6 pro cihazım söylediginiz sorun tüm romlarda var gibi ama birazda kullanılan temadan kaynaklanıyor bu sıkıntı çogu temada yapmıyor saat gibi veya operatör...
Kardeşim en iyisi miui pro demişsin fakat hangi version onuda yazarmısınız v10mu v11mi bunların hangi sürümü yazarsan denemek isterim daha önce miui pro denemiş ve begenmemiştim
Kardeşim benim cihaz rootlu note 6 pro hafıza kartı 64gb link 2 sd ile taşımada hata veriyor sırf taşıma işlemi için root yapacaksan yapma taşıma filan yapmıyor yıllardır tüm cihazlarımda rootla problem yaşamadan taşıma yapıyordum bunda yapmıyor ha şöyle hiç aosp rom kurmadım belki onda...
Ben hiç izinle filan ugraşmadan istedigimi atıp kullanıyorum hiç sıkıntı yapmıyor yıllardır tüm cihazlarımda kullanırım açılış animasyonları hiç izin filan degiştirmem ekran boyutları sıgmazsa öyle sorun oldugunu gördüm ama yinede cihazda açılmamazlık olmazdı oda nadir çok yüksek boot...
Arkadaş ben 4.5g internet çekimini geçtim onda bir sıkıntı yok fakat benim sıkıntım cihazda çekim full dahi olsa telefon konuşmalarında acayip sorun yaşıyorum ses ya karşı tarafın bozuk geliyor yada benim sesim karşıya bozuk gidiyor bunu mesela 10dk konuşma yaptım diyelim ya karşı ya benim...
Temiz kurulum yaptım kamerayı hiç bir şey kurmadan test ettim yine portre modunda hata verdi daha önce paylaştıgım fix dosyasını kurdugumda panaromada hata almıştım temiz kurulumdan sonra fixi tekrar twrpden kurdum sorunsuz hem portre hemde panaromada hiç bir sıkıntı yok
Orangefox twrp ile bir sıkıntı olmadan kuruluyor atg twrp ilede sıkıntısız kurmuştu fakat cihaz atg ile açılmadı bende söylendigi gibi orangefox ile denedim sıkıntısız açtı ama çokta begenmedim tabikide tercih meselesi global çıkarsa tekrar denemek isterim sonuçta bu başka bir cihazın...
Arkadaşlar bluetooth kulaklıklardaki sorunu bilmiyorum kullanmadıgım için fakat bluetooth başka cihaza dosya transfer yaparken bile sıkıntılı baglanamıyor dosya gönderilemedi diyor sürekli ancak dosya isminde degişiklik yaptıgımda gönderiyor mesela bir mp3 göndereceksin kendi isminde degilde...
Kardeşim gcam sildim verileri temizledim düzeldi demişsin fakat romu temizden kurup hiç birşey yüklemeden direk olarak kamerayı test ettim yine aynı bir fix buldum sorun çözüldü ama bu kez panaromada modunda kameradan atıyor sende durum nasıl
Zipi yükledim portre modu düzeldi fakat panoroma modunda kameradan atıyor bu romun kamerada sorun var daha çözüme ulaşamadım ama anx kamera yükleyince herşey sorunsuz aslında ama kendi kamerasıyla degişim yapıyor istersen deneyebilirsiniz begenmezseniz magisk managerden kaldırın eski kamerasına...