davidoff106 kullanıcısının son içeriği

1. D

İpucu Xiaomi Note 10S Ses Yükseltme

Aynı durum bu modeller içinde mevcut aynı sorun ve çözümler söylenmiş ama benim durumumda olupta çözüm şimdilik yok gibi, o sebebten sordum,, model farketmiyor yani
  2. D

İpucu Xiaomi Note 10S Ses Yükseltme

Merhaba hocam, mi note 10 var, geliştirici seçenekleri açık ama maalesef kodu girince açılmıyor, hiçbir yerde çözüm bulamadım. Ve geliştirici seçeneklerinde de Bluetooth mutlak ses vs. diye bir seçenekte yok. nasıl yapabilirim var mıdır çözümü? Kod girdiğimde hiçbir şey olmuyor hiç kod...
  3. D

Rom OneOS Miui 12.5 - 21.4.17 Yeni Sürüm

Teşekkür ederim usta cevabın için, peki tüm düzen gider mi yoksa sadece sürüm mü yenilenmiş olur?
  4. D

Rom Miui 12.6 OneOs 21.9.27 Güncellemeri ve indirme bağlantıları

Her hafta güncellemesekte sürüm atlayarak güncellesek sorun olur mu? ve flaşladığımızda tüm düzen gider mi?
  5. D

Rom OneOS Miui 12.5 - 21.4.17 Yeni Sürüm

Her hafta güncellemesekte sürüm atlayarak güncellesek sorun olur mu? ve flaşladığımızda tüm düzen gider mi?
  6. D

Rom Mi Note 10 / Pro Resurrection Remix 8.6.6 ( AOSP )

Mi note 10 için en son 8.6.6 çıktı fakat güncellemeler 8.6.9a geldi. Sanırım tucana için güncellemek yok? bilgisi olan var mı?
  7. D

Yardım Magisk modülleri gözükmüyor

Magisk son sürüm yüklü (22.0) fakat modüllerin çoğu yok, youtube vanced vs. bunun sebebi ne olabilir?
Üst Alt