Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çin versiyon 16gb ram olan zircon modeli var yazılımsal kayıt heralde sorun romun değiştirilmesi ve bootloader kilidinin kapalı olmasından mı kaynaklı ilk sıralar yeniden başlatırken kilit işareti gözüküyordu başka Xiaomi telefon alıp bu sorunu yaşamamak için ne yapmalıyım
16gb ram olan versiyonlar sanırım Çin arkadada herhangi bir logo vs.yok bu yüzden mi sıkıntı yaşanıyor başka rom yüklendiği için başka bir Xiaomi almayı düşünüyorum aynı sorunla karşı karşıya gelir miyim yoksa ikinci el vivo x200 pro çin versiyon düşünüyorum 25-30k bandına
Bende büyük ihtimalle yazılımsal kayıt var hepsi sorumsuz yapıldı güncellemelerin hyperos 3 ü iki kere indirmeyi denedim ve aynı sonuç oldu bu BL açma fastboot kendi elle hyperos 3 kurma olayları hakkında pek bilgim yok nasıl yapabilirim IMEI gidermi veya yaptirsam fiyat ne çıkar
Rn 13pro+ India rom var güncellemeyi yaparken aynı sorunla karşılaştım ve bir kere daha denedim tekrar başarısız olunca reboot seçeneğini seçtim ve sistem eski halinden daha kararsız ve hatalı olduğu için fabrika ayarlarına sıfırladım hyperos 3 güncellemesi şuanda ayarlara düşmüş vaziyette değil...