daslaman kullanıcısının son içeriği

1. D

Rom Xiaomi 13 Xiaomi Eu Rom İndirme Bağlantıları ve Kurulum

İyi günler arkadaşlar bir sorum olacaktı 13 pro ya uyumlumu acaba
  2. D

Yardım Mi 11 ultra direnç ile kayıt

İyi günler direnç ile kayıt yapılmış cihaza custom rom yüklemek bir sıkıntı olurmu teşekkürler
  3. D

MIUI 13 Mi 11 Pro/Ultra (Star) EEA Avrupa Kararlı Rom V13.0.7.0.SKAEUXM İndirme Bağlantıları

İyi akşamlar arkadaşlar bir sorum olacak direnç ile kayıt olmuş cihaza custom rom yüklesem bir sıkıntı olurmu teşekkür ederim bootloader açık
  4. D

Rehber My Themer for MIUI ile Üçüncü Parti Hatası Veren Temaları Yükleme

Eline Emeğine sağlık çok güzel olmuş
  5. D

Rom OneOs (Miui 12.5) 21.8.30 Mi10T - Mi10T Pro - K30S ULTRA (Android11)

İyi günler arkadaşlar bu romda mi havadurumu uygulaması widget olarak çalışmıyor yani uzerine tıklıyorum tepki vermiyor böyle bir hata alan varmı
  6. D

Rehber Sensör Sorunlarını Çözme

Bende denemek için yaptım aynı sorun bendede oldu persist.img yediğini almadım nazıl düzelticem
  7. D

Madalya Ramazan Madalyası Kazanın

Hayırlı bayramlar arkadaşlarım. Allah tekrarını nasip etsin İnşallah.
  8. D

Recovery [Official] Pitch Black Recovery Mi10T/PRO

Teşekkürler hocam birde öyle deniycem
  9. D

Recovery Mi10T Pro /K30S ULTRA Twrp Yükleme 3.4.2B

İyi günler hocam kilit açık twrp yükledim magis flaşladım tekrar twrp ye girdiğimde cihaz hafızası boş çıkıyor sebeb ne olabilir teşekkürler
  10. D

Recovery Xiaomi Mi 10T / Mi 10T Pro / K30S Ultra - Twrp 3.4.0-1206 Tek Tuş Yükleme Aracı

İyi günler hocam kilit açık twrp yükledim magis flaşladım tekrar twrp ye girdiğimde cihaz hafızası boş çıkıyor sebeb ne olabilir teşekkürler
  11. D

Recovery Xiaomi Mi 10T / Mi 10T Pro / K30S Ultra - Twrp 3.4.0-1206 Tek Tuş Yükleme Aracı

iyi günler boot açık twpr de yükledim ama ilk yüklediğimde telefon hafızası görünüyor tekrar girmek istediğimde telefon hafızası görünmüyor twpr de neden olabilir teşekkürler
  12. D

Recovery [Official] Pitch Black Recovery Mi10T/PRO

İyi sabahlar kilit açık twrp yükledim aba cihaz hafızası görünmüyor sebebi ne olabilir teşekkürler
Üst Alt