Dart vader72 kullanıcısının son içeriği

1. D

MIUI 13 22.1.5/6 - MIUI 13 Xiaomi.eu Rom İndirme Bağlantıları (Haftalık Ve Stabil)

Dün akşam kurdum yeni güncellemeyi. Nerdeyse hiç yenilik yok telefonda ama telefon hızı ve performansı çok iyi durumda. Geçen hafta ilk kurulumu yaptığımda pilde gözle görülür iyileşme vardı bu güncellemede de telefonun hızında var
  2. D

Soru MIUI 13 Beta'ya Geçiş

Benim cihaz mi 10 pro, ben çok memnunum şarj çok daha iyi oldu. Yazı fontu da çok güzel ama beta olduğu için bunun dışında gözle görülür bir fark yok gibi şimdilik. Yine de tavsiye ederim. Eu rom beta kullanıyorum ben fastboot ile telefonu sıfırlayarak kurdum
  3. D

Yardım Mi 10 Eu Rom Android Düşürme

Ben mi 10 pro kullanıyorum eu rom beta 3-4 gündür android 12 MIUI 13 e geçtim. Şarj süresinde çok iyi iyileşme var aktif 7 saat civarı çıkarırken şimdi 14-15 saatleri görüyor nerdeyse(mobil ağ, Bluetooth sürekli açık) tavsiye ederim
  4. D

MIUI 13 22.1.5/6 - MIUI 13 Xiaomi.eu Rom İndirme Bağlantıları (Haftalık Ve Stabil)

Android 12ye geçildiğinden beri güncellemeler fastboot üzerinden veriliyor. Tekrar ne zaman twrp üzerinden verilmeye başlanır? Ona göre geçelim veya biraz daha bekleyelim hocam
Üst Alt