Darkwawe kullanıcısının son içeriği

1. D

Soru Redmi note 9 pro açılmıyor

Yapılan işlem kesinlikle yanlış kısa vadede saç kurutma makinesi sorunu çözmüş olarak gözükse de uzun vadede içerde sıvı teması varsa suyu yayar ileriye dönük daha büyük sorunlar çıkabilir
  2. D

Yardım Telefon Kendini sürekli yeniden başlatıyor

Sanmam randımanlı olmaz ama yinede sen bir sağlam tamirciye götür kısa vade kurtarır belki
  3. D

Yardım Telefon Kendini sürekli yeniden başlatıyor

Eski cihazım Mi 10t Pro kullanıyordum çok kronik sorunu olan bir cihaz büyük ihtimalle yaptırsanız bile sorunu bitmez.
  4. D

Soru Poco X6 Pro Uyumlu Hayalet Ekran Var mı ?

Hayalet ekranı nerden alırsanız alın parmak izi okumaz zaten. Bende şuan X6 proda hayalet ekran kullanıyorum makinada özel kesim yapan heryerde bulabilirsiniz
  5. D

Yardım Poco X6 Pro ekran süresi gözükmüyor

1 saate %10 seviye düşüşü ideal bir seviyedir. Çözünürlüğü ve renk sayısını göz önünde bulundurursak. 60 Hz değil de dinamik olarak kullanabilirsiniz yenileme hızını gerektiği yerde kendi düşürür
  6. D

Yardım Redmi 9 kasma sorunu

Sistem rahatlamaya yönelik rom'lar mevcut bilginiz var ise custom rom yükleyebilirsiniz
  7. D

Evet doğru veriyor deniyorum 1 haftadır
  8. D

Bu uygualama gayet detaylı ve iyi
  9. D

Yardım Poco x3 Pro 90hz aktif etme?

Konudan bağımsız ama yazı stiliniz nedir acaba
  10. D

Çözüldü Xiaomi 13 Ultra direnç kayıtlı Donma ve Yeniden başlatma sorunu

Arkadaşın belirttiği sorun giderildimi ?
  11. D

Yardım Poco x6 Pro pil tüketimi normal mi ?

Evet evet. Klasik sorun kullanmadığınız uygulamaların pil tüketimini arka planda kısıtlayın ve son günlerde fark gördüğüm bir durum var ekran kısmından direk 120hz secmeyin varsayılan olarak seçin daha iyi gidiyor pil
  12. D

Yardım Bootloader Kilidi Açılmıyor

Çok saçma birşey bu doğruysa
Üst Alt