Darkwawe kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım Bootloader Kilidi Açılmıyor

ŞU TARZ Bİ HATA ALIYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?
  2. D

Rehber Poco X6 Pro Aldığım Ekran Süresi

Bugün çok aktif bir kullanım ile Poco X6 Pro ekran süremi sizlerle paylaşmak istedim sizce nasıl? 5 saat ekran süresi aldım fakat bu 5 saat içinde mobil veri sürekli açıktı hiç wifi kullanılmadı 4.30 saat boyunca bluetooth kulaklık bağlıydı. Bu zarfda Instagram Facebook YouTube ağırlıklı...
  3. D

Rehber Ekran Süresini Tam Öğrenmek

Herkese merhabalar bildiğiniz üzere MIUI artık telefonlarda ekran süresi olayını kaldırdı eskisi gibi ayarlar-pil-pil kullanımı-ekran seçeneğini görüp girdiğimizde şarjdan çıkardıktan sonra kullanılan ekran süresini görebiliyorduk. Ama şuan kullanamıyoruz. Dijital denge sadece 24 saat olarak...
  4. D

Yardım Poco X6 Pro Eu Rom

Yurtdışı Poco X6 Pro'ya geçiş yaptım eu rom yüklemek istiyorum şuan geçiş yapabilir miyim bunun hakkında açılmış konular var mıdır. İlk defa yapıcam bu işlemi yardımcı olabilir misiniz
  5. D

Yardım Duvar kağıdı döngüsü şarj yiyor

Duvar kağıdı döngüsü arka planda şarj yiyor bu özellik açık değil pil tasarrufu modu açık bunu komple kapatma şansım varmıdır
  6. D

Yardım Poco X6 Pro Pil Sorunu 🔋

1 haftadır Poco X6 Pro kullanmaktayım 5 saat ekran süresini zor görüyorum. Sorun benim cihazımda mı acaba sizler ne kadar ekran süresi alıyorsunuz?
Üst Alt