darksolider159 kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım Volte kapatamıyorum

Telefonum mi10tpro. Volte kapatamıyorum. Kapatma seçeneği ayarlarda yok. Ne yapmam gerek
  2. D

Yardım Gmail bildirim

Merhaba arkadaşlar. Cihazım mi10t pro. Gmailden bildirim geldiği zaman seçeneklerde sadece arşivle ve yanıtla çıkıyor. Normalde sil seçeneğinde olması lazım. Bir türlü bulamadım. Nasıl yapacağım bilen birisi var mı
  3. D

Yardım Mi10 - Yeni rom ve IMEI atma

Arkadaşlar yurtdışı mi10 satın aldım. Buna yanlış IMEI atılmış. IMEI repair yapılması gerkiyormuş. Forumda araştırdım. Çünkü hat çekmediği zaman durduk yere %50 ye yakın şarj yiyor geceleri. Ben en baştan kendim rom atıp IMEI atmak istiyorum. Yardımcı olabilecek varmı acaba. Telefonu...
  4. D

Çözüldü Bad MD5 hatası

Arkadaşlar resimdeki hatayı alıyorum. Nedenini bilen var mı?
  5. D

Yardım Mi10 Şarj Sorunu

#1 Telefonumun özellikleri; Model: Mi10 Ram:12GB Bellek:256GB Cihazım Yurtdışı kayıtlıdır. Arkadaşlar Yurtdışı kayıtlı Mi10 telefonum var. Telefonu ne olur ne olmaz diye satın aldığımda fabrika ayarlarına döndüreyim dedim. Fabrika ayarlarına aldığımda telefonum fastboot moduna geçti. Bende...
  6. D

Yardım Mi10 Telefon Şarj Sorunu

Telefonumun özellikleri; Model: Mi10 Ram:12GB Bellek:256GB Cihazım Yurtdışı kayıtlıdır. Arkadaşlar Yurtdışı kayıtlı Mi10 telefonum var. Telefonu ne olur ne olmaz diye satın aldığımda fabrika ayarlarına döndüreyim dedim. Fabrika ayarlarına aldığımda telefonum fastboot moduna geçti. Bende aldığım...
Üst Alt