Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende senle aynı durumdayım verilerim silinsin isemedim birde cihazım y.dışı imei işlemli twrp den üzerine kurdum biraz kasma ve ısınma sorunu var temiz kurulum yaparsam imei gider diye korkuyorum bilgisi olan var mı
Bende yükledim temiz kurulum yapmadım ama tekrar proğram yüklemek ve yurtdışı cihazım imei işlem yapılmış gider diye korkuyorum ekran süresi 26-27 saat göteriyor birazcık kasma sorunum var birde biraz ısınıyor telefon eskiye göre neyden kaynaklı olabilir. Temiz kurulum yapsam imei gider mi?
bendeki sorunda sarj %100 olmuyor gece takıyorum sabah hala full olmamış şarjdan çektigim zaman %99 gösteriyor 17-20 gün arası sarjı gidiyor ama dediğim gibi şimdiye kadar şarjı hiç full olmadı 3 saattede %99. 8 saattede %99
Türkçe dil desteği çıkacağını garanti edip mi satiyor adamlar karakterlerde sorun olmadıktan sonra bence cokda gerekli değil Türkçe forumda zaten gerekli dosyalar var
Türkçe dil desteği çıkacağını garanti edip mi satiyor adamlar karakterlerde sorun olmadıktan sonra bence cokda gerekli değil Türkçe forumda zaten gerekli dosyalar var
N&f ile güncelleme yaparken bu şekilde kaldı bağlantısı koptu bir daha baglayamadim mi fitide silmiştim şimdi iki app ilede bağlantı kuramiyorum bağlanmıyor nasıl düzeltebilirim
son güncellemeden saonra bidirim geldiginde bildirimi görmek için telefona bakın diyor yukarı dogru kaydırınca bildirim çıkıyor eskiden böyle değildi bildirimin kimden geldigini ve bir kısmını ekrana bakınca görüyordum bunu nasıl düzeltirim
Mi nin yani kendi telefonumum adaptörü ile doldurunca 15 günden az gitmiyor full bildirim ve kalp ama başka adaptör veya pcden şarj edince 7-8 gün anca