darkseel kullanıcısının son içeriği

1. D

Soru Redmi note 9 pro joyeuse eu rom verilerim silinmeden nasıl yüklerim

bende senle aynı durumdayım verilerim silinsin isemedim birde cihazım y.dışı imei işlemli twrp den üzerine kurdum biraz kasma ve ısınma sorunu var temiz kurulum yaparsam imei gider diye korkuyorum bilgisi olan var mı
  2. D

MIUI 13 Redmi Note 9 Pro (Joyeuse) Global Kararlı Rom V13.0.5.0.SJZIDXM İndirme Bağlantıları

Bende yükledim temiz kurulum yapmadım ama tekrar proğram yüklemek ve yurtdışı cihazım imei işlem yapılmış gider diye korkuyorum ekran süresi 26-27 saat göteriyor birazcık kasma sorunum var birde biraz ısınıyor telefon eskiye göre neyden kaynaklı olabilir. Temiz kurulum yapsam imei gider mi?
  3. D

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Miuiturkiye 1 numara
  4. D

Yardım Mi band 4 hızlı şarj bitimi

bendeki sorunda sarj %100 olmuyor gece takıyorum sabah hala full olmamış şarjdan çektigim zaman %99 gösteriyor 17-20 gün arası sarjı gidiyor ama dediğim gibi şimdiye kadar şarjı hiç full olmadı 3 saattede %99. 8 saattede %99
  5. D

Rehber Mi Band 4 Türkçe geldi.

Türkçe dil desteği çıkacağını garanti edip mi satiyor adamlar karakterlerde sorun olmadıktan sonra bence cokda gerekli değil Türkçe forumda zaten gerekli dosyalar var
  6. D

Rehber Mi Band 4 Türkçe geldi.

Türkçe dil desteği çıkacağını garanti edip mi satiyor adamlar karakterlerde sorun olmadıktan sonra bence cokda gerekli değil Türkçe forumda zaten gerekli dosyalar var
  7. D

Rehber Mi band 4 v1.0.7.02 stabil yazılım dosyaları

Emojileri nasıl hallediyoruz benim beta mi fit otomatik guncelledi ama emojiler çıkmıyor
  8. D

Rehber [UNOFFICAL]Mi Band 4 Global Türkçe Güncelleme(FW v1.0.7.02BETA

Hadi gözümüz aydın güncelleme geldi emojiler olmamış hala ama iş görür
  9. D

Motif ilede bağlanamiyorum saate ne fit ne notify baglaniyor
  10. D

N&f ile güncelleme yaparken bu şekilde kaldı bağlantısı koptu bir daha baglayamadim mi fitide silmiştim şimdi iki app ilede bağlantı kuramiyorum bağlanmıyor nasıl düzeltebilirim
  11. D

Mi Band 4 Teknik özellikler & Genel bilgiler

son güncellemeden saonra bidirim geldiginde bildirimi görmek için telefona bakın diyor yukarı dogru kaydırınca bildirim çıkıyor eskiden böyle değildi bildirimin kimden geldigini ve bir kısmını ekrana bakınca görüyordum bunu nasıl düzeltirim
  12. D

Mi Band 4 Teknik özellikler & Genel bilgiler

Ekzersiz bölümünde bisiklet mevcut saat üzerinden kullanılabiliyor başlattığımız zaman önce GPS den sinyal alıyor sonra kayda başlıyor
  13. D

Yardım Mi Band 4 Az Dayanıyor

Mi nin yani kendi telefonumum adaptörü ile doldurunca 15 günden az gitmiyor full bildirim ve kalp ama başka adaptör veya pcden şarj edince 7-8 gün anca
Üst Alt