DarkRight kullanıcısının son içeriği

1. DarkRight

MIUI 12.5 Poco X3 NFC - Global Stabil V12.5.1.0.RJGMIXM İndirme Bağlantıları

hocam hallettim açıldı cihaz Allah razı olsun
  2. DarkRight

hocam dediğinizi yaptım cihaz gitti 1634902815 cihaz kendini yeniden başlattı ekrana poco yazısı geldi flash'a bastığım anda siyah ekran geldi sol üstte küçücük birşeyler yazdı sonra poco yazısı sürekli restart atıyor
  3. DarkRight

peki bunu nasıl iptal edeceğim şimdi
  4. DarkRight

hoc hocam hata verdikten sonra tekrar denedim bu şekilde devam ediyor bitmiyor 1634901441 hocam 1700 saniye oldu halen devam ediyor
  5. DarkRight

hocam selamın aleyküm bu sabah cihazım kalktığımda fastboot ekranında öylece kalmış ve açmaya çalıştığımda ekranda poco yazısı kalıp sürekli restart atıyordu bende mi flash ile rom atmaya çalıştım buradan indirdim fakat atamıyorum sürekli error veriyor yardımcı olabilirmisiniz
  6. DarkRight

Yardım Xiaomi Mi Note 3 Kilit desenini doğru girmeme rağmen kabul etmiyor!!

Sorun yok hocam bendede yapiyordu aynisini biraz bekledikten sonra gir tekrar düzeliyor veya yeniden baslatinca ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. DarkRight

Yardım VoLTE Aktifleştirme

Hiç uğraşmayın hocam Turkcell de volte yok ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. DarkRight

Rehber Mi Note 3 Düşük Ahize Sesi ve Konuşurken Karşı Tarafa Kendi Sesinin Gitmesi ÇÖZÜMÜ

Hayır diğer cihazım mi note 3 annem kullanıyor daha 2 gündür p30 kullanıyorum ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. DarkRight

Rehber Mi Note 3 Düşük Ahize Sesi ve Konuşurken Karşı Tarafa Kendi Sesinin Gitmesi ÇÖZÜMÜ

Bu konu hakkında detaylı yardım edebilecek varmı gerçekten bu problem can sıkmaya başladı ahizeden çokk az ses geliyor ama karşıya çok ses gidiyor ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. DarkRight

Yardım mi8 ve mi8se hakkında

Mi 8 se yerine lite düşünebilirsiniz oda global Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. DarkRight

Yardım Mi Note 3 ahize sorunu

Böyle bir hata alıyorum Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. DarkRight

Rom Mi Note 3 eu 10.3.1 güncellemesi

10.3.2 var guncelledim hicbirsey olmadi ve gayet iyi Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. DarkRight

Yardım Cep modu açık ama sorun var

Çift tıklamada sensörü kapatırsam ekran gelip bir anda aninda gidiyor ama kilit açma tusunda direkt ekran aciliyor kapanmıyor Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. DarkRight

Aynen hocam basılı tutunca yeniden başlatıyor Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. DarkRight

Uzun süre basıldığında yeniden başlatıyor diye biliyorum Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt