Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam dediğinizi yaptım cihaz gitti
1634902815
cihaz kendini yeniden başlattı ekrana poco yazısı geldi flash'a bastığım anda siyah ekran geldi sol üstte küçücük birşeyler yazdı sonra poco yazısı sürekli restart atıyor
hocam selamın aleyküm bu sabah cihazım kalktığımda fastboot ekranında öylece kalmış ve açmaya çalıştığımda ekranda poco yazısı kalıp sürekli restart atıyordu bende mi flash ile rom atmaya çalıştım buradan indirdim fakat atamıyorum sürekli error veriyor yardımcı olabilirmisiniz
Sorun yok hocam bendede yapiyordu aynisini biraz bekledikten sonra gir tekrar düzeliyor veya yeniden baslatinca
ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu konu hakkında detaylı yardım edebilecek varmı gerçekten bu problem can sıkmaya başladı ahizeden çokk az ses geliyor ama karşıya çok ses gidiyor
ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çift tıklamada sensörü kapatırsam ekran gelip bir anda aninda gidiyor ama kilit açma tusunda direkt ekran aciliyor kapanmıyor
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi