darklete3322 kullanıcısının son içeriği

1. D

Soru Mi Flash Tool İle Rom Atılırsa İmei Gider Mi?

Merhaba konuda da belirttiğim gibi, Xiaomi Mi Note 10 Lite telefonum var ve Miui 13 ile çok ağırlaştı ve telefona temiz kurulum istediğimden Mi Flash Tool ile rom atmak istiyorum. Telefonum daha öncesinden İmei Repair işlemi gördü ve İmeisi şuan sıkıntısız çalışıyor. Acaba Mi Flash Tool ile...
  2. D

Yardım Xiaomi Mi Note 10 Lite Mi Yazısında Kalıyor

Merhaba öncelikle, Xiaomi Mi Note 10 Lite telefonuma yavaşladığı için fastboot üzerinden rom attım. V11.0.1.0.QFNMIXM romunu cihaza attım. Flash doğru yapıldı. Daha sonra cihaz açılış ekranı olan MI yazısında takılı kaldı ve Fastboot moduna alamıyorum. EDL yönteminden başka bir çözümü var mıdır?
  3. D

Yardım Telefon Açılmıyor...

Herkese merhaba, Babamın Redmi 5 plus telefonu bana anlattığı kadarıyla yüzde 30 şarjı varken kapanmış daha sonra açmak istediğinde tepki vermemiş. Akşam bende telefonu denedim. Bir süre sarjda bıraktım beyaz bildirim ışığı yanıp sönüyordu daha sonra açmayı denedim. Telefon açılıyor mi...
  4. D

Yardım Mİ Note 10 Lite nv data is corrupted

Merhaba, Telefonum xiaomi mi note 10 lite sorunum telefonuma rom attıktan sonra NV data is corrupted demesi ve sürekli tekrar tekrar kendini yeniden başlatıyor. Bootlander kilitli ve twrp falan yok. Çözümü nedir? Bilen yardımcı olursa çok sevinirim.
  5. D

Rom Amazfit STOCKfied ROM V.1.3.5 - 1.5 Multilanguage

Yuklediniz mi saate ? Bi kaç sorum olacaktı MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt