DarkLegion kullanıcısının son içeriği

1. DarkLegion

Yardım Play integrity fix çalışmıyor

Büyük ihtimal modüller silinmez. KSU next kurduğunda tavsiyem overlayfs ve susfs kullan.
  2. DarkLegion

Magisk kullanıyorsan bence magisk kullanma, KernelSU veya apatch kullan. KernelSU next kurulu ise susfs modülünü github'tan indir çalıyorsa modül arayüzünde sus ✅ diye yazar. Şuan bir kaç deneme yaptım bankacılık uygulamaları göremiyor, play store da göremiyor, safety net de geçti yani cihaz...
  3. DarkLegion

15 dolara wizard integrity VİP satıyorlar tüm integrity pass gözüküyor strong da dahil olmak üzere Ayrıca KernelSU, KernelSU next ile projeye devam ediyor ve susfs diye bir sistem getirmişler kernel bazlı root sistemlerinde tamamen gizlenmek için geliştirilmiş. Custom path, mount, vendor ve ksu...
  4. DarkLegion

İlk bunu kurmuştum strong integrity geçmemişti yine
  5. DarkLegion

Arkadaşlar saatlerce uğraşıyorum XDA'dan denemediğim modül kalmadı daha önce kernel tabanlı rootlu telefonlarda bankacılık uygulamaları ve bazı uygulamalar root'u fark edemiyordu ama ne yaptılar bilmiyorum root her halükarda gözüküyor ne yapabilirim
  6. DarkLegion

Yardım Telefonum hızlı şarj olmuyor

Geliştiricinin herhangi bir hesabını bulamadım sadece topluluk grubu var. Bu durumu topluluk grubuna sorduğumda belki bir şey deniyor belki bir açık gördü tarzında cevaplar aldım. Root kullandığımdan dolayı illaki bir çözüm yolu vardır diye yazdım buraya.
  7. DarkLegion

Yardım Telefonum hızlı şarj olmuyor

Herkese hayırlı forumlar. Project Blaze rom kullanıyorum ve güncelleme yaptıktan sonra sürekli yavaş şarj oluyor, KernelSU kullanıyorum ne yapabilirim
  8. DarkLegion

Uygulama MT Manager 2.16.1 - GÜNCEL

Drive linki kırılmış galiba
  9. DarkLegion

Yardım Güncelleme

BL kilidini açarsan verilerin silinir. Fotoğraflarını, dosyalarını drive,dropbox gibi yerlerde yedekleyebilirsin Google One aboneliğin varsa her şeyin otomatik yedekleniyor.(Fotoğrafların Google fotoğraflarda, uygulama düzenlerin, SMS-arama geçmişin vs)
  10. DarkLegion

Yardım Güncelleme

Yurt dışı cihazlarda(IMEI atılmış cihazlarda)Twrp, orangefox gibi özel kurtarma yazılımları olmadan veya fastboot yoluyla mi flash yazılımını kullanmadan direkt olarak güncellemek imei'nin silinmesine yol açar. Öncelikle bootloader kilidini açmanız daha sonra uygun Twrp yazılımını yükledikten...
  11. DarkLegion

Çözüldü LSposed kuramıyorum

1.9.2 çalışmıyor hocam Android 14'te
  12. DarkLegion

Teşekkürler hocam çalıştı
  13. DarkLegion

Arkadaşlar kernelsu ile LSposed kurmaya çalıştım ama uygulama açılmıyor. Zygisk on kernelsu ve zygisk LSposed modüllerini kurdum hepsine süper kullanıcı yetkisini de verdim ama açılmıyor bir de kabuk(Shell) sürekli duruyor hatası alıyorum. Nasıl çözebilirim
  14. DarkLegion

Mod STRP x RAMMaximizer

Hocam bu modül NFS injector, lspeed tarzı modüller gibi mi? Çünkü telefona yarardan çok zararları oldu yakın zamanda da xda'dan atıldılar diye biliyorum
  15. DarkLegion

Soru Hangi Gapps'i kurmalıyım

Geliştirici herhangi bir not bırakmamış. Normalde temel paketi mi yüklememiz gerek?
Üst Alt