DarkLegion kullanıcısının son içeriği

1. DarkLegion

Soru IMEI gitmeden güncelleme yapmak

Vay be hocam keşke size yaptırsaydık bu işlemi şuan çok pişman oldum
  2. DarkLegion

Hocam daha önce RN9S kullanıyordum aldığım telefoncu da güncellemeleri telefon üzerinden yapma TWRP üzerinden yap ama biliyorsan yap bilmiyorsan dokunma demişti. Yani sonuçta Xiaomi Grubu telefonlar bunlar hepsi hemen hemen aynı değil midir?
  3. DarkLegion

Telefon galiba direnç kayıtlı yani IMEI atılmış güncelleme de alıyor ama telefoncu güncelleme yaparsan imei gider demiş telefon bootloader kilidi kapalı nasıl güncelleme yapılır?( Poco x7 pro)
  4. DarkLegion

Soru Hangi Gapps'i kurmalıyım

LineageOS ROM yüklemek istiyorum fakat gapps kısmında omni ve basic baya kafamı karıştırdı. Sitede Omni için kurulum sihirbazı varken diğerinde yok görünüyor. Open Gapps sürümlerine de baktım ama en son android 11 var. Nikgapps için hangi gapps kullanmalıyım?
  5. DarkLegion

Yardım Cihaza ROM atamıyorum

Arkadaşlar elimde Redmi 10A telefon var. Cihaza fastboot yöntemiyle rom atmayı denedim cihazda hiç bir tepki yok ve yeniden başlıyor. PitchBlack ile rom atmayı denedim yine tepki yok. Cihaz sürekli 1 kere yeniden başlayıp recovery moda geçiyor. Bununla alakalı ne yapabilirim
  6. DarkLegion

Soru Öğrenci kredi kartı

Arkadaşlar yeni işe girdim ve aylık düzenli bir gelirim yok diyebilirim. Belki önümüzdeki 3-5 ay sonra düzenli gelir sahibi olabilirim. Kredi kartını teknolojik araç gereçler için kullanmak istiyorum ama geri ödemesi nasıl oluyor bilmiyorum. Örneğin 1000 TL harcadım geri 1000 lira mı ödüyorum...
  7. DarkLegion

Soru 1500-2000 kulaklık önerisi

Hem bilgisayarda hem de telefonda oyun odaklı kulaklık arıyorum ama bir türlü bulamadım. Normalde bluetooth arıyordum ama fiyatlar çok tuzlu geldi. Her türden(kulaküstü, kulakiçi vs.) kulaklık önerisi istiyorum sizlerden
  8. DarkLegion

Rom Evulation X Miatoll Android 14 rom

Arkadaşlar herkese selamlar, iyi günler. Bugün, 3 ay deneyimlediğim Evulation X romun Redmi Note 9s'e nasıl kurulduğunu, iyi ve kötü yönlerini ve diğer romlarla kıyaslamasını yapacağım. İlk önce kuruluma geçelim. Yükleme sırasında oluşabilecek sorunlardan dolayı şahsım yada grup yönetimi...
  9. DarkLegion

Mod Magisk/KernelSU Android 14 Dolby Atmos modülü

Arkadaşlar herkese selamlar, iyi günler. Daha önce HiddeNKinG hocamın açtığı başlığı repost ediyorum. Dolby Atmos modülünü kuramamıştım ve üzerinde baya uğraştığım modül meyvesini verdi. Adım adım sizlere nasıl kurulur anlatacağım. 1-Bootloader kilidiniz açık olmalı 2-Magisk veya KernelSU...
  10. DarkLegion

Soru Android by TF nasıl indirilir

Arkadaşlar telefonuma pixel experince yükleyeceğim fakat videosundaki arkadaş telefonuna android by tf denen bir kütüphane indiriyor. Bu dosyayı nasıl bulabilirim ve bu videodaki arkadaşın yaptığı şey doğru mu?
  11. DarkLegion

Yardım Twrp dosyalar gözükmüyor

Arkadaşlar twrp'de standart rom kurulumu yapıyorum fakat dosyalar gözükmüyor. Yani data format yapıp üzerine rom kurduğumda telefon mi logosunda kalıyor. Sorunu sadece fastboot yöntemiyle çözebiliyorum ancak twrp aracılığıyla güncelleme yapmak istesem hiçbir tepki olmayacak. Dosyaların encrypt...
  12. DarkLegion

Soru Yeni rom kurarken disable force encryption'a gerek var mı?

Arkadaşlar Havoc OS custom romuna geçiş yapacağım lakin disable Data Encryption konusu kafamı karıştırdı çünkü daha önce Pixel Experince kurduktan sonra orangefox'de anlamsız klasörler vardı. Custom rom kurduktan sonra hafızamın gözükmesi için bunu mu kurmalıyım, kurmalıysam önce mi sonra mı...
  13. DarkLegion

Yardım Kameraya bağlanılamıyor

Arkadaşlar selam. Daha yeni forumdan aldığım miui camera mod adlı magisk modülünü yükledim. Kamera açılıyordu ama modların hiç biri çalışmıyordu. Bende magiskten sildim. Kamera şimdi açılmıyor. Ayarlardan baktığımda kameraya bağlanılamıyor ismini görüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum
  14. DarkLegion

Kernel Hangi kernel daha iyidir?

Agni kernel mi nicky hyperX kernel mi yoksa stock kernel mi? Sadece agniyi deneyimleme fırsatım oldu. Onun haricindeki kerneller hakkında bilgim yok
  15. DarkLegion

Çözüldü Turkcell faturam çok yüksek geldi

Arkadaşlar bu sabah dijital operatör uygulamasına girdim ve faturamın çok yüksek geldiğini gördüm. Müşteri hizmetlerini aradım ve olayı anlattım. İngiltere'ye doğrulama mesajı gitmiş 10 tane. Bu nedenle 10 lira fazla gelmiş. Ben bu parayı ödemek istemiyorum. Ne yapabilirim?
Üst Alt