DarkHydra kullanıcısının son içeriği

1. D

Mod MIUI 13 Power Menu Mod

Hocam poco x3 NFC eu 12.5.7 kullanıyorum ses çubuğu ve bildirime blur yapma modülü varmı
  2. D

Yardım Poco İçin Stabil MIUI Launcher ?

Hocam bende çok denedim stok Roma miui launcher ama custom gibi olmuyor
  3. D

Araçlar POCO X3 NFC Yararlı Magisk Modülleri

Dolby atmos için rw vendor linki kırık
  4. D

Sohbet Poco X3 NFC Ekran Süresi Paylaşımı

Oyyy darısı başıma 😄
  5. D

Sohbet Poco X3 NFC Ekran Süresi Paylaşımı

Premeo ilk şarj döngüsü
  6. D

MIUI 12.5 POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.5.3.0.RJGIDXM İndirme Bağlantıları

Link varmı hocam fastbot çıkınca çıkıyor saniyordum
  7. D

Rom 12.5.1 Eu Rom Poco X3

Eu rom bu cihazda hiç başarılı değil globalden alıp alıp eu eklentileri koyuyorlar romda can sıkıcı olaylar yaşanıyor kontrol merkezi düzgün çalışmıyor basıyorsun tepki yok kafasına göre Kurmanızı tavsiye etmem ama romlar herkese aynı muameleyi yapmıyor size kalmış
  8. D

Soru Şarj

Sağolasın hocam ozm 18w portunu kullanalım
  9. D

Soru Şarj

47w adaptörle şarj etsek sorun olur mu ?
  10. D

Yardım Şarja geç tepki veriyor

Hocalarım merhabalar öncelikle telefonumla ilgili sıkıntım yok ama rahatsız eden bir olay var şarj cihazını bağladığımda 1 2 saniye gibi sürede tepki veriyor normalde takar takmaz şarj alması gerekmiyor mu ? Şarj olmasında sıkıntı fln yok
  11. D

MIUI 12.5 POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.5.1.0.RJGIDXM İndirme Bağlantıları

Nasıl memnun olmayım Suna bakın 🤩
  12. D

MIUI 12.5 POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.5.1.0.RJGIDXM İndirme Bağlantıları

Sağolun hocam telegram grubu daha hızlı çözümler sunuyor ordan hallettim sagolsunlar forumun poco bölümü canlı değil pek
  13. D

Kurdum bu romu ama magisk safetynet geçmedi ne yapmalıyım redmi note 8 telde safetyfix modülü atınca oluyodu bu telefonda da öyle olur mu
Üst Alt