Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon daha 1 2 aylık bı kaç kez yere düştü parkeye koltuktan sonra bişey oldu mu derken saklarken sesin çok geldiğini fark ettim kamerada cekmesinde sorun yok ama ses çok rahatsız ediyor böyle tak tak vuruyor biseyler gevşekmiş gibi merak ettiğim için mi storeye gidip oradaki teşhir...
Merhaba telefon 144hz ekrana sahip diye aldım ama kullanırken hiç biyerde 144 görmüyor geliştirici ayarlarından açılan gösterge dahi 120 sabit kalıyor açmak için biseymi yapmak lazım bilgisi olan varm
Kronik olup olmadığı ilerleyen günlerde belli olur bende siyahını kullanıyorum ama mocha golduda bu telefona yakışıyor renk önemli değil telefon güzel akıyor
Samsung a36 ekran tam oluyor Samsung s24fe de aynı şekil hbden a36ya göre otomatik uygulamali cam aldım yaptım laps diye oldu sadece orijinal kılıfta kasma yapıyor temudan kılıf aldım onda kastırmadı
Hocalarım merhabalar öncelikle telefonumla ilgili sıkıntım yok ama rahatsız eden bir olay var şarj cihazını bağladığımda 1 2 saniye gibi sürede tepki veriyor normalde takar takmaz şarj alması gerekmiyor mu ?
Şarj olmasında sıkıntı fln yok
Öncelikle selamün aleyküm mi band 5 temizliğini nasıl yapılacağını bilmiyorum aldığımdan beri duruyor öyle 2 3 ay olcak bişey fark ettim çok pis kokuyo altı ne yapmalıyım ?
Şimdiden teşekkürler