dark_guest kullanıcısının son içeriği

1. dark_guest

Servis Hizmeti HyperOS Alan Cihazlar için Bootloader Unlock Servisi..

mi 13t icin server kaydı islemi ne kadar hocam?
  2. dark_guest

Yardım 13T bootloader açma

sadece bl acma ucreti mi 80$? niye bu kadar pahalı, cimera ile cuz-i rakamlara yapılıyor diye biliyorum
  3. dark_guest

bahsettiğiniz server ime kaydi galiba demi?
  4. dark_guest

yazılımla açılıyormu acaba uzaktan ?ucretli yada ucretsiz yapan yaptıran var ise actırmak istiyorum
  5. dark_guest

hepsi yapılı hocam maalesef olmuyor topluluk uygulamasinda birkac dakika sonra tekrar deneyiniz hatasi veriyor surekli
  6. dark_guest

Merhaba arkadaşlar 1.0.9.0.UMFMIXM (14 UP1A.230905.011) sürümü mevcut ve bootloaderı açamıyorum, yardımcı olabilecek varmı? ime repair görmemiş cihazdır
  7. dark_guest

MIUI 14 Xiaomi 13T (Aristotle) - Tayvan Kararlı Rom V14.0.4.0.TMFTWXM İndirme Bağlantıları

hocam hyper os da bl başvurusu zor mu açamadım ben
  8. dark_guest

MIUI 14 Xiaomi 13T (Aristotle) - Tayvan Kararlı Rom V14.0.4.0.TMFTWXM İndirme Bağlantıları

hocam merhaba bl açmam yeterlimi hyper os dan düşüreceğim bu sürüme. ime repair yaptırmıycam cihaza
  9. dark_guest

Soru Mi 13T & Mi 13T Pro IMEI sorunu

Mi flash ile rom flaşlamak gerekebilir hocam o yüzden direnç işimi görür bence
  10. dark_guest

ama ben rom flaşlamak istediğimde yada rootlamak istediğimde yazılım ile repair yapıldığında imeler uçmazmı
  11. dark_guest

H.kadioglu hocam 13 t için direnç kayıt için fiyat bilgisi paylaşırmısınız ? 1731184311 Teşekkür ederim üstad yani miui arama ve mesajlaşma uygulamalarını kullanmak için sordum rom değişimlerinde direnç şart o halde.
  12. dark_guest

merhaba hocam 13T alıcam ama mi flash yada twrp ile rom yükleyebilirmiyim root atılabiliyormu? mi flash ile rom atmada ime ler uçuyormu bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.
  13. dark_guest

Soru Dirençli cihazlarda nfc sıkıntılımı

hocam 13 alıcam ama mi flash ile rom atma, twrp yükleme rootlama gibi işlemleri yapabilmem için nasıl ime repair yapılmalı dirençlimi yoksa yazılımsal mı?
  14. dark_guest

14t alma arefesindeyim cokca karsima cikiyor bu nfc mevzusu, alacagim kisiye de sordum test edip o sekilde yollayacak guvendigim bir satıcı, bakalım
  15. dark_guest

Arkadașlar merhaba dirençle kayıt olan cihazların kimlik yada kredi kartı banka kartı gibi kartları nfc okumuyor deniyor bu konuda tecrube eden varmı?
Üst Alt