dark_guest kullanıcısının son içeriği

1. dark_guest

Yardım Root sonrası Bluetooth durmaya devam ediyor hatası

Arkadaşlar merhaba twrp ve magisk sonrası bluetooth durmaya devam ediyor hatası alıyorum sürekli ve bluetooth çöküyor, açılmıyor, aygıt aramıyor, pasife düşüyor, deneyimleyen veya çözümünü bilen arkadaşlar lütfen bilgilendirebilirmi?
  2. dark_guest

Soru Poco X3 Pro bn61 batarya ile uyumlumudur?

Arkadaşlar deneyen yada tecrübe eden bir arkadaş varsa cevap alabilirmiyim? 6000mah lık bataryayı x3 pro da montaj yapıp kullanabilirmiyim?
  3. dark_guest

Sohbet Reklam Engelleme

Arkadașlar merhaba uzun zamandır miui 12 and 10 kullanıyordum, hep miui13'e gecmeyi düșünüyordum ama beni vazgeciren tek sebep and10 miui12'de kullandığım Energized protection ve termux idi, harika bir reklam engelleme modülü, magisk 23.0' da stabil șekilde calismakta ama miui13/magisk 24 ve...
  4. dark_guest

Yardım Mi 10T pro için stok efs backup dosyası lazım

Cihazım için efs backup dosyası lazım arkadașlar, yardımcı olacak varmı?
  5. dark_guest

Uygulama Mi 10T Pro Gcam + Config.xml

Arkadaşlar şimdiye kadar uyumlu bir Gcam bulamamistim fakat bu surum bizim cihazlarla muhtemelen %99 uyumlu cunkü bir bug bulamadim, deneyin derim ve eger uyumluluk dedigim gibi cikarsa konu sabitlenirse herkesin yararına olur diye düşünüyorum. Gcam 7.4.104 Configs.xml
  6. dark_guest

Soru HMK30S Ultra romunu Mi 10T pro da kullanabilrmiyim?

Konusu geçtimi bilmiyorum ama custom romlarda sıkıntı yaşarmıyım? brick olurmu deneyimleyen varmı? Eu stable da hem 10t pro için hem de Redmi k30s ultra için hem de mi10 T için bir sürü sürüm mevcut
  7. dark_guest

Soru Mi 10T Pro için One Os Rom link varmı?

Mi 10T pro için one os rom linki varmı arkadaşlar ve kullanıp öneren varmıdır?
  8. dark_guest

Çözüldü Bootloader açmadan fastboot rom yükleyebilirmiyim?

Ustalarım, arkadaşlarım merhaba cihazımı yeni aldım, global rom ile geliyor malum, bootloader başvurusu yaptım fakat benim merak ettiğim, kilidin açılmasını beklemeden fastboot endonezya yada hindistan romu kurabilirmiyim?
  9. dark_guest

Çözüldü Mi 10T pro satan varmı?

Konuyu açtım fakat yeri değilse herkesten özür dilerim Mi 10T pro cihaz aramaktayim öncelik yrt dışı ama yurt içi de değerlendirebilirim,
  10. dark_guest

Soru Ekran kapandı yanmış olabilirmi?

uygulama icinde gezinirken ekran bir anda kapandı, kılıftan cikardigimda sol yan tarafı cok sıcaktı ve ekran bir türlü açılmadı, pc goruyor, acaba yazilimsalmidir diye dusunup fastboot rom bile attim 😂, mi note 10 icin Amoled ekran bulabilecegim guvenilir bir yer varmidir yoksa aliexpresse...
  11. dark_guest

Çözüldü Modem config dosyası

Arkadaşlar cihazlarımızdaki modem config dosyalarına erişim sağlayabiliyormusunuz?, Ne yaptıysam erişim sağlayamadım, cihazda bulunmadı hatası alıyorum, sanıyorumki network signal guru programını o yüzden çalıştıramıyorum uzun zamandır. deneyimleyen yada yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı...
  12. dark_guest

Sohbet yurt dışı cihaz çift sim faal

Bu durumu aciklayabilecek bir arkadaş varsa sevinirim. cihaz yurt dışı ve repair islemi var 8-9 aydir tek sim kullaniyorum. Bugün öylesine deneme amacli taktim sim 1e kartimi
  13. dark_guest

Yardım Network signal guru hata

Arkadaşlar ne kadar rom denediysem olmadı ekteki hatayı neden verir lanet program? çözen arkadaş varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
  14. dark_guest

Tema Ice v12 MIUI Theme

Bembeyaz bir miui 12 teması arkadaşlar dark mod varmı bilmiyorum deneyemedim https://www.mediafire.com/file/r6ubi7ctotppbc5/Ice_v12.mtz/file
  15. dark_guest

Tema Premium Black 2.0 v12 MIUI theme

MIUI 12 için güzel bir tema arkadaşlar. https://www.mediafire.com/file/k4d1dnc3cbkcg3y/Premium_Black_2.0_v12.mtz/file
Üst Alt