Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben güncelledim bazı animasyonlarda küçük değişiklikler olmuş mesela ana menüdeki ayarlara değil de kontrol merkezindeki ayarlar simgesine basıp ayarlara girerken daha yumuşak bir animasyon yapmışlar. Bide tam ekran hareketlerindeki kasma sorunu azalmış gibi gibi ama baştan bir şey diyemem...
Aynı konuyu ben açtım fakat benim telefonum redmi note 8 pro. MIUI 11 den 12 ye geçtiğim an donmalar başladı. Globalden hindistan roma geçtim gene düzelmedi.
MIUI 12'ye geçtiğimden beri tam ekran hareketlerinde çoğu zaman donma oluyor. Bunu çözmek için farklı romlar denedim mesela şuan Hindistan 12.0.3 romunu kullanmaktayım ama donma hala var. Tam ekran hareketlerinin donmadığı hatta telefonu hızlandıran romlar var mıdır? Tam ekran hareketlerinin...
Teşekkürler ama ben rom değiştirmeye karar verdim çünkü bu romda şarj biraz daha hızlı tükeniyor. Şarj ve performans konusunda global miui 12 den daha iyi olan bildiğiniz bir rom varsa lütfen söyleyin.
Redmi note 8 pro cihazıma twrp ile MIUI 12.5 Çin Romunu yükledikten sonra Google installer (3.0 en güncel sürümü) kurmama rağmen YouTube ve Google kişiler gibi uygulamalarda "Google play hizmetlerini güncelleyin" gibi bir yazı içeren bir hata alıyorum. Ayrıca Google installeri kurduktan sonra...