Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler.
Telefona MIUI Global 13.0.6.0(SKDMIXM) güncellemesi geldi. Yükledim. Güncellemeden sonra iki sorun ile karşılaştım.
1-Sistem Uygulamaları güncelleyici güncelleme var diyor ancak güncelleme yapmıyor. Donuyor. Hata veriyor.
2. Telefonun şarjı çok çabuk bitmeye başladı. Ayrıca ısınma...
İyi Günler.
Daha önce Huawei P20 Pro kullanıyordum. Birkaç gün önce 11T Pro aldım.
Rehberim Google Kişilerde yüklü. Hesabı aktive ettim. Senkranizasyon yaptım. Whatsap şu an için sadece 1 hatta takılı. Diğer hattım takılı ama telefon ile ilgili tüm uygulamalarım 1. Hattım üzerinden.
İlginç olan...
Birden fazla sms göndermek istediğimde mesaj göndermiyor. Şebeke üzerindeki hizmet etkin değil. Diyor. Oysa cm rom ile 200 e kadar mesajı bir seferde gönderebiliyorum. Bunun nedeni nedir.
Cvp: MIUI Haftalık Güncelleme 4.11.7
Bende performans sorunu yok. ANtutu Test ile 42000 üzeri sonuç aldım. Ancak [color=#343434][font=Verdana, Arial, sans-serif]com.google.process.apps sorunu can sıkıcı.
Cvp: MIUI Haftalık Güncelleme 4.11.7
Oneplus One kullanıyorum. MIUI rom yükledim. Güncellemeyi de yaptım. Rom güzel fakat iki hata veriyor.
Selam.
Bunlar:
1.com.google.process.apps durduruldu hatası.
2.İnternet tarayıcı durduruldu hatası.
Herhangi bir programda bir linke tıklayınca...