Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle Sefa hocama çok teşekkür ediyorum tüm yardımları, ilgisi ve alakası için :) Sıkılmadan usanmadan tüm sorularımı cevapladı saolsun ve güzel bir satış gerçekleşti. Satış öncesi ve sonrası destek verdi cihaz geldikten sonra yine sorularımı aynı içtenlikle yanıtladı. Kendisine çok teşekkür...
pardon hocam ya sizin konuya girmiştim sonra en son mesajda Eren in profil linkini paylaşmışsınız ona tıkladım önermiştiniz hata kendisin ürünlerine bakiyim demiştim sonra konuyu unutup sizin için mesaj atmıştım :( ama inşallah Eren arkadaşımızlada bir alışverişimiz olacak :)
Öncelikle Sefa hocama çok teşekkür ediyorum tüm yardımları, ilgisi ve alakası için :) Sıkılmadan usanmadan tüm sorularımı cevapladı saolsun ve güzel bir satış gerçekleşti. Satış öncesi ve sonrası destek verdi cihaz geldikten sonra yine sorularımı aynı içtenlikle yanıtladı. Kendisine çok teşekkür...
güzel mesajınız için teşekkür ediyorum hocam, genel olarak aralarında çok fark yok anladığım kadarı ile 3d touch değildle ultrasonic parmak izi senserü daha önemliydi aslında ama stabil çalışması daha önemli cihazın, en stabili de 6/128 olanı galiba mi 5s plus yani?
kenarları yuvarlıcaz yani, direkt temaya entegre edilicek o zaman? yoksa html ile yuvarlansa mı daha iyi olur ? özelden numaramı mesaj atiyim wp üzerinden iletişme geçelim sizede uygunsa?
İkonların düzenlenmesi konusunda yardımcı olabilirim ama 0 dan responsive tema yapma konusunda çok becerim yok ne yazık ki, ne gibi düzenlemeler olucak ikonlar da?
arkadaş ta mi5s plus için 4 gb ram demiş 6 gb ram var diyorlar ve konunun ilk mesajındaki görselde 3d touch olmadığı yazıyor arkadaş touch var diyor yine kafam karışıyor :D kararsız kalıyorum acil dönerseniz ona göre ön sipariş vericem 32 gb liği :)
Merhabalar değerli forum üyeleri, konunun ilk sayfasındaki görselde mi5 s ve mi5 s plus arasında kaldım, plus 128 gb tamam ama, mi5 s 32 gb mi 64 gb mi onu anlamadım? bu ultrasonik parmak sensörü ve 3d touch 5s te var 5s plus ta yok gözüküyor...