Daredevil196 kullanıcısının son içeriği

1. D

Soru Redmi note 8'de kaç mikrofon var ?

Telefonumun geçen mikrofonu bozuldu, bi gün öncede yazılım atmıştım. Şimdi arama esnasında hoparlöre alınca ses gitmiyor, birde başka uygulamalarda ses kaydı olmuyor. Neden olabilir acaba?
  2. D

Soru Rom Önerisi

Merhaba arkadaşlar, en son 12.5.1 sürümüne geçtim: İlk başlarda iyiydi sonradan garip hatalar vermeye başladı, şarj çabuk doluyor çabuk boşalıyor. Ayrıca ne yaptıysam bi türlü root atamadım. Tavsiye edebileceğiniz bu room var mı? Özelleştirme seçeneği olursa daha iyi olur. Aslında böyle konular...
  3. D

Soru Telefon Usb ile bilgisayara bağlanmıyor

Telefon birden usb ile bağlanmamaya başladı, driverleri tekrara yükledim olmadı. Aygıtlar ve yazıcılarda gözüküyor, redmi note 8 olarak yalnız belirtilmemiş kısmında. Aygıt yöneticisi kısmında Google nexus ADB interface olarak güzküyor. Bunun dışında resim aktar dediğimde, sorunsuz çalışıyor...
  4. D

Çözüldü Redmi not 8 Brick

Arkadaşlar, normalde bootlader kilidi açık, rootlu telefonum vardı. Güncelleme gelince, magidiski kaldırdım, güncelleme yaptm telefon açıldı. Fakat tekrar rootlamaya çalıştıktan sonra bi türlü açılmadı, eu romu indirip twrp ile atmayı denedim, data silindiği için, sistem bozuldu hatası alıyorum...
  5. D

Yardım Arama sırasında Ekran alıntısı

Arkadaşlar arama sırasında Ekran çizimi gibi bişey çıkıyor, ne yaptıysam bi türlü bulamadım, yardım ederseniz sevinirim.
Üst Alt