Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende de öyle oldu eski sürüme döndürdü. Açıkçası ben Türkçe halini pek beğenmedim çok küçük yazılar okunmuyor. Font kurdum öyle idare ediyorum. Sadece ekran zaman aşımı olsa iyi olurdu
Iphone kullanan arkadaşlar ben bir android cihaz bulup modlu mifit uygulamasını kurdum. Bileklik eşleştirmesini iphone dan sonlandırıp android cihaza bağladım ve mifit bilekliği otomatik olarak güncelledi. Sonra android cihazdaki eşleşmeyi sonlandırdım ve tekrar iphone bağladım türkçe olarak...
Yapacakları 3-5 kelime çevirisi 3-5 tane de harf desteği. Bu kadar zor olmamalı. Ayrıca ekran süresi çok az 5 saniye bile değil bunları düzeltmek bu kadar zor olmamalı böylesine bir şirket için.
Garip olan durumda burda zaten güncelleme yaptım ve sonrasında Türkçe karakterler yine de gözükmeye devam etti. Herhangi bir yükleme yapmamama rağmen gözüküyor.
Yeni güncelleme de Türkçe karakterleri destekliyor mu yoksa ben daha önceden font kurduğum için mi gözüküyor bir fikriniz var mı. Güncelleme gelince tamamen sıfırlanıyor mu cihaz acaba.
Arkadaşlar bede tahoma font kuruluydu ardından dün gece miband 4'e 1.0 6.12 güncellemesi geldi. Bu güncellemenin ardından aygıt tamamen sıfırlandı ve sonrasında mesaj geldiği zaman türkçe karakterlerin düzgün bir biçimde göründüğünü fark ettim. Sonra amaztool da dili polish yapıp denedim türkçe...