danqe23 kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım 13 Güncellemesi sonrası sorunlar

Merhaba arkadaşlar çin model cihaza 13 güncellemesi sonrası hem arama fonksiyonu çalışmıyor hemde mikrofon devrede olmuyor ek olarakda ses kısma işlevsel kalıyor çözümü bilen varmı acaba fastboot ile temiz kurulum yaptım sorun devam etmekte
  2. D

Yardım Miui 13 sonrası ses sorunu

Dün gece güncelleme yaptıktan sonra normal arama ve whatsapp gibi internet aramalarında ses gelme ve gitme sorunu yaşıyorum hiç bir şekilde ses gelmiyor çözümü varmı sorunun acaba cihaz note 10 5g
  3. D

Soru Orjinal imeiye sıfırlama

Malum tam kayıt sorunu çözülmedgi için cihazı eski orjinal imei ye çevirip nasıl çift sim olarak kullanırım. Cihaz arkasında ki imei etiketi attım bu arada varmı çözümü arkadaşlar
  4. D

Yardım Vpn kapanma sorunu

Merhaba arkadaşlar open VPN programı otomatik olarak belirli bir süre sonra kendiliğinden kapanıyor otomatik bağlama özelliği aktif olmasına rağmen sorun devam ediyor Samsung kullanırken bu tarz bir sorun yoktu ayarlardan tasarruf modu kapattım farklı sürümler denedim nafile varmı başka çözümü...
  5. D

Yardım Arama Ve Mesaj Uygulamaları Hk.

Merhaba arkadaşlar hangi romda orjinal arama ve mesaj uygulaması var acaba tr ve global sürümünü yükledim onlarda malesef yok
  6. D

Yardım Mail Eklenti Ve Dosya Gönderme Sorunu

Merhaba arkadaşlar red mi note 10 5g cihaz kullanıyorum ve gmail üzerinden dosya göndermeye çalışırken eklentiyi seçmeme rağmen eklenmiyor bluetooth üzerinden de aynı sorunu yaşıyorum neden kaynaklı olabilir acaba varmıdır çözümü
Üst Alt